Search
Close this search box.

Teolliset tuotteet

Suurkattoelementit suoraan tehtaalta

Lehto Components Oy valmistaa korkealaatuisia kattoelementtejä kuivissa ja valvotuissa tehdas olosuhteissa. Kattoelementit pakataan säältä suojaavaan muoviin varastoinnin ja kuljetuksen ajaksi. Kattoelementit ovat täysin valmiita katon osia ja ainoastaan elementtien välinen vesikatteen hitsaaminen tapahtuu työmaalla. Siksi katon asentaminen on nopeaa ja sitä voidaankin asentaa jopa 1000m2 päivässä.

Sertifioidut paloikkunat ja -ovet

Suurkattoelementtien edut

Rakenne pitää kosteusongelmat pois

Elementin rakenne ja sen asentamisen nopeus poistaa eristeiden kosteusongelman

Turvallinen

Nopea ja helppo asennus parantaa työturvallisuutta verrattuna perinteiseen rakentamiseen.

Nopea

Katon nopea asentaminen vähentää työmaan käyttö- ja ylläpitokuluja sekä mahdollistaa sisätöiden aikaisemman aloittamisen.

Ekologinen

Valmistusmateriaalina käytetään pääasiassa suomalaisia raaka-aineita

Nopea ja turvallinen kattoelementti

Elementin rakenne ja sen asentamisen nopeus poistaa eristeiden kosteusongelman ja parantaa työturvallisuutta verrattuna perinteiseen rakentamiseen. Asennuksen yhteydessä koulutettu kattoasentaja saumaa katon vedenpitäväksi. Eristeen ja vesikatteen väliin jää tuulettuva tila, joka varmistaa kattoelementtien rakenteen toimivuuden. Kattoelementti mahdollistaa rakentamisen myös talvella.

Elementit toimitetaan n. 50m2 osina, jolloin alapuoliset rakenteet saadaan nopeasti sääsuojaan. Läpiviennit, paloluukut, kattokaivot yms. asennetaan osittain tehtaalla, jolloin vedenpitävyys voidaan varmistaa jo tehdasolosuhteissa.

Katon nopea asentaminen vähentää työmaan käyttö- ja ylläpitokuluja sekä mahdollistaa sisätöiden aikaisemman aloittamisen. Kattoelementtien kilpailukyky paranee, mitä suurempi kohde on.

Vesikate, lämmöneristys ja höyrynsulku asennetaan tehtaalla tiukan laadunvalvonnan alaisuudessa. Lämpökamerakuvauksissa Lehto Components Oy:n elementit on osoittautunut kauttaaltaan energiatiiviiksi ratkaisuiksi.

Lue lisää suurkattoelementeistä esitteestä

Ekologinen rakenne

Käytämme kattoelementtien valmistusmateriaalina pääasiassa suomalaisia raaka-aineita. Norjalainen Protan vesikate valmistetaan osittain luonnon materiaaleista ja on näin ollen täysin kierrätettävissä.

Tuotantoprosessissa syntyvä vähäinen hävikki kierrätetään.

Työmaalla tapahtuva varastointi, nostokustannukset ja ylimääräiset kuljetukset jäävät minimiin, kun elementit voidaan asentaa suoraan autosta katolle.

Tiivis kattorakenne pienentää rakennuksen energiakustannuksia sen koko elinkaaren ajan.

Soita
asiantuntijallemme

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja kerro minkälaisia tarpeita sinulla on  tehdastuotteille!

Tutustu muihin tehdastuotteisiimme