Lehdon tarina

Lehto haluaa olla paremman huomisen edellärakentaja. Haluamme olla rakennusalan suunnannäyttäjä ja yksinkertaisesti edellä. Rakennamme asuntoja, erilaisia toimitiloja ja hoivatiloja sekä kouluja. Lisäksi teemme putkiremontteja kerrostaloihin. Tavoitteemme on muuttaa toimialaa ja rakentaa entistä laadukkaammin, nopeammin ja kohtuuhintaisemmin. Haluamme parantaa toimialan tuottavuutta ja lisätä sitä kautta asiakashyötyjä. Lehdon tavassa rakentaa toistuvat rakentamisen megatrendit: teollinen esivalmistus, digitaalisuus ja ekologisuus.

Paremman huomisen edellärakentaja

Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista.

Paremman huomisen edellärakentaja

Lehto haluaa rakentaa asiakkailleen parempaa huomista, kodikkuutta ja menestystä edelläkävijän keinoin. Hyödynnämme rakentamisessa vahvaa suunnittelunjohtamista, vakiointia, teollista valmistusta ja digitaalisuutta. Lehdon tapa toimia tuottaa merkittäviä asiakashyötyjä, kuten laatua, kohtuuhintaisuutta, nopeutta ja ekologisuutta.

Lehto on digitaalinen

Digitaalinen rakentaminen, rakennusten tietomallit ja asiakasarvoa tuottavan tehokkaan prosessin kehittäminen ovat keskeisessä roolissa. 

Asiakaslupauksemme on:

Yksi sopimus

Yhden sopimuksen periaate tekee hankkeestasi selkeän ja vaivattoman kokonaisuuden.

Kiinteä hinta

Lehto haluaa pitää budjetit kurissa. Hinta on kiinteä eikä sinun tarvitse pelätä ylittyviä kuluja ja venyviä budjetteja.

Sovittu muuttopäivä

Aikataulussa pysyminen on meille kunnia-asia ja projektimme valmistuvat aikataulussa.

Sovittu sisältö ja laatu

Urakan laajuus ja toimitussisältö on tarkasti selvillä molemmilla osapuolilla.

Lehdon arvot

1

Tehokkuus

2

Rohkeus

3

Vastuullisuus

4

Asiakaskeskeisyys

5

Yhteisöllisyys

Ota yhteyttä Lehtoon!

Lehto palvelee verkostonsa voimalla läpi valtakunnan – ota yhteyttä niin etsimme sinulle nopeasti sopivan asiantuntijan!