Vuosi
2018
Liikevaihto milj. eur
721,5
Henkilöstön määrä
yli 1 550

Rakennusalan innovatiivinen uudistaja

Lehto Group on suomalainen rakennusalan konserni, joka keskittyy toiminnassaan kehittämäänsä talousohjatun rakentamisen toimintamallin hyödyntämiseen. Talousohjatussa rakentamisessa toteutus ja suunnittelu on integroitu kustannushyötyjen saavuttamiseksi.

Lehdon kehittämät rakennusalan innovaatiot perustuvat modulaariseen toteutustapaan, jolla saavutetaan kustannushyötyjen lisäksi rakentamisen parempaa laatua. Modulaarisella toimintamallilla Lehto voi tarjota asiakkailleen nopean ja vaivattoman prosessin avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen. Se on ainutlaatuinen lupaus alalla, jossa aikataulut usein venyvät ja budjetit paukkuvat. Lehto on lupaus talousohjausta rakentamisesta, jossa kustannuslaskelmat ja aikataulut pitävät. Lupaus työnjäljestä, joka ylittää asiakkaiden odotukset.

Asiakaslupauksemme

  1. Yksi sopimus
  2. Kiinteä hinta
  3. Sovittu muuttopäivä
  4. Sovittu sisältö ja laatu

Lehdon ammattilaisilla on vuosikymmenten kokemus toimitilojen, asuntojen, hyvinvointitilojen ja muiden julkisten rakennusten rakentamisesta sekä putkiremonteista.

Vuoden 2018 tarkempi liikevaihto 721,5 M€. Yhtiöllä on neljätoista toimipaikkaa Suomessa, pääkonttori sijaitsee Kempeleessä.

Lehto on tulevaisuuden rakentamisen edelläkävijä

Talousohjatussa rakentamisessa asiakas tietää ennalta tarkalleen, mikä on rakennuskohteen kokonaiskustannus.

Hyödynnämme 3D-suunnittelua, modulointia ja automatisoitua omaa tehdastuotantoamme saavuttaaksemme kustannustehokkaan, täsmällisen tuotannon ja korkean asiakastyytyväisyyden. Pyrimme maksimoimaan ratkaisujen kustannustehokkuuden myös kustannusohjatulla suunnittelulla.

Meillä on asiakaslähtöisesti jokaiselle palvelualueelle erikoistuneet ammattilaiset ja valmiit mallistot – omakotialueista suuriin liikekeskuksiin. Hyvällä suunnittelulla ja rakentamisella parannamme elämänlaatua, hyvinvointia ja asiakkaidemme liiketoimintaa.

 

Liikevaihdon kehitys, M€

Toimipisteet ja tehtaat

Lehto palvelee valtakunnallisesti Suomessa ja on aloittanut liiketoiminnan kehittämisen Ruotsissa. Yrityksellä on Suomessa 14 toimipistettä ja toimisto Tukholmassa. Pääkonttori sijaitsee Kempeleessä.

Lehto Groupin arvot

Tehokkuus
Liiketoimintamme on kannattavaa ja taloudellisuus ohjaa toimintaamme. Tunnemme tavoitteemme ja kannamme vastuun tehtävistämme.

Rohkeus
Tartumme yrittäjämäisesti ja innolla uusiin mahdollisuuksiin. Kehitämme rakentamisen yleisiä toimintamalleja ja kasvamme alaa nopeammin.

Vastuullisuus
Talousohjattu toimintamallimme takaa suunnittelun ja rakentamisen korkean laadun. Olemme luotettava kumppani kaikille sidosryhmille.

Asiakaskeskeisyys
Toimintamme vastaa aina asiakkaiden tarpeisiin. Asiakaslupauksemme mukaisesti tuotamme heille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä.

Yhteisöllisyys
Jokaisella on oikeus kokea tekevänsä mielekkäitä työtehtäviä arvostettuna työyhteisön jäsenenä, sekä nauttia työpaikan kannustavasta ilmapiiristä.