Lehdon tarina

Lehto on paremman huomisen edellärakentaja. Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista. Luomme nerokkaita koteja, menestyviä toimitiloja, toimivia hoivatiloja ja kouluja sekä toteutamme vaivattomia putkiremontteja. 

Paremman huomisen edellärakentaja

Meitä ajaa tarve olla edellä aikaamme, uudistaa rakennusalaa ja tuottaa sitä kautta arvoa eli parempaa huomista asiakkaillemme: laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista rakentamista.

Paremman huomisen edellärakentaja

Lehto haluaa rakentaa asiakkailleen parempaa huomista, kodikkuutta ja menestystä edelläkävijän keinoin. Hyödynnämme rakentamisessa vahvaa suunnittelunjohtamista, vakiointia, teollista valmistusta ja digitaalisuutta. Lehdon tapa toimia tuottaa merkittäviä asiakashyötyjä, kuten laatua, kohtuuhintaisuutta, nopeutta ja ekologisuutta.

Lehto on digitaalinen

Digitaalinen rakentaminen, rakennusten tietomallit ja asiakasarvoa tuottavan tehokkaan prosessin kehittäminen ovat keskeisessä roolissa. 

Asiakaslupauksemme on:

Yksi sopimus

Yhden sopimuksen periaate tekee hankkeestasi selkeän ja vaivattoman kokonaisuuden.

Kilpailukykyinen hinta

Lehto haluaa pitää budjetit kurissa. 

Sovittu muuttopäivä

Aikataulussa pysyminen on meille kunnia-asia ja projektimme valmistuvat aikataulussa.

Sovittu sisältö ja laatu

Urakan laajuus ja toimitussisältö on tarkasti selvillä molemmilla osapuolilla.

Lehdon arvot

1

Tehokkuus

2

Rohkeus

3

Vastuullisuus

4

Asiakaskeskeisyys

5

Yhteisöllisyys

Ota yhteyttä Lehtoon!

Lehto palvelee verkostonsa voimalla läpi valtakunnan – ota yhteyttä niin etsimme sinulle nopeasti sopivan asiantuntijan!