Search
Close this search box.

Teolliset tuotteet

Kerrostalon tekniikkastudio:

Kylpyhuone, keittiö ja talotekniikka samassa moduulissa

Tiedätkö, miten kerrostalosi rakennusprojektia voisi merkittävästi tehostaa? Mitä jos keittiöt ja kylpyhuoneet tuotaisiin valmiina paketteina työmaallesi ja laskettaisiin yhdessä päivässä paikoilleen kerrostaloon? Kerrostalorakentamista tehostava kylpyhuone-keittiömoduuli sisältää tätä nykyä myös huoneistokohtaisen talotekniikan ja muodostaa samalla koko kiinteistön talotekniikan rungon.

Tutustu myös pientalon tekniikkastudioon!

Kylpyhuone-keittiö-moduulin hyödyt

Kustannustehokkuus

Rakennusvaihe nopeutuu huomattavasti moduulia käytettäessä. Se tuo projektiisi kustannustehokkuutta, kuten työtuntien vähenemistä työmaalla.

Nopea läpimenoaika

On helppo ajatella, kuinka paljon enemmän aikaa menee kylpyhuoneiden, keittiöiden ja talotekniikan rakentamiseen paikallaan eri kerroksiin. Moduulien valmistaminen tehtaalla nopeuttaa huomattavasti rakennusprojektiasi.

Valmis paketti

Moduulin kylpyhuone ja keittiö ovat täysin viimeisteltyjä ja tyylikkäitä kokonaisuuksia, joissa on kaikki huoneiston vaatima talotekniikka sekä kiinteistön talotekniikkarunko valmiina.

Edullinen ja nopea LVIS-paketti

Moduuli sisältää kaiken tarvittavan tekniikan työmaalle: sekä huoneiston vaatiman talotekniikan että kiinteistön talotekniikkarungon. Lämpö, vesi, ilmastointi ja sähkö saapuvat asuntoihin paketti kerrallaan valmiina.

Kylpyhuoneet ja keittiöt yhdessä päivässä koko kerrostaloon!

Lehdon betonikerrostaloja on rakennettu jo vuosia tehokkaasti kylpyhuone-keittiömoduulien avulla. Moduulit rakennetaan ja viimeistellään kotimaisilla tehtailla aina keittiön kalusteita ja kylpyhuoneen kaakeleita myöden. Sen jälkeen paketti kuljetetaan työmaalle ja asennukseen varataan tyypillisesti yksi päivä työaikaa.  Runkovaiheessa kerroksiin ja asuntojen kattoihin jätetään aukot, joiden kautta moduulit lasketaan asuntoihin paikoilleen – ja tämä kaikki tapahtuu todella yhden työpäivän aikana. Moduulit voidaan myös vaihtoehtoisesti asentaa suoraan ontelolaatan päälle rungon edistymisen tahdissa.

Oleellista kylpyhuone-keittiö-moduulissa rakentajalle on kustannustehokkuus ja nopeampi läpimenoaika. Aikataulu nopeutuu paitsi valmiiden tuotteiden asennuksista, myös kaiken kattavasta LVIS-paketista, jonka myötä poistuu eri ammattilaisten aikataulujen sovittelu työmaan omaan aikatauluun.

Moduuli sisältää kaiken tarvittavan työmaalle tullessaan ja tyylikkäiden sisustusratkaisujen taakse kätkeytyy kaikki oleellinen tekniikka: sekä huoneiston vaatima talotekniikka että kiinteistön talotekniikkarunko. Kokonaisratkaisu on ollut vuosia käytössä, yhteensä tuhansissa kerrostaloasunnoissa ympäri Suomen. Keittiön ja kylpyhuoneen sisustusratkaisut asiakkaamme tekee itse arkkitehtiemme suunnittelemista, tyylikkäistä ja trendikkäistä vaihtoehdoista.

Jos kestävä kehitys ja ekologisuus on ostopäätöksesi kannalta tärkeä asia, meillä on myös hyviä uutisia. Tehtaalla tuotettu on perinteistä rakentamista ekologisempaa, sillä raaka-aineita käytetään tehokkaasti ja esimerkiksi jätteiden kierrätys on helpompaa kuin tavanomaisella rakennustyömaalla.

Soita
asiantuntijallemme

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee verkostonsa voimalla läpi valtakunnan – ota yhteyttä niin etsimme sinulle nopeasti sopivan asiantuntijan!

Tutustu muihin tehdastuotteisiin