Search
Close this search box.

Teolliset tuotteet

Kakkoskoti on vapaa-ajan asumisen vaivaton ratkaisu

Kakkoskoti on uusi, innovatiivinen, helppo ja kustannustehokas ratkaisu muun muassa moderniin mökkeilyyn tai viihtyisään lomakylään. Tehtaalla valmistetut huoneistot tuodaan täysin viimeisteltyinä tontille ja asennetaan asiakkaan valmistelemille perustuksille. Nopean rakennusvaiheen ansiosta saat nopeasti tonttisi tuottamaan ja lomailijat viihtymään.

Katso video huoneistomoduulin rakentamisesta ja hyödyntämisestä!

Kakkoskodin etuja

Tontti tuottamaan nopeasti

Nopean rakennusvaiheen ansiosta saat tonttisi tuottamaan nopeasti: myy asuntoja, vuokraa asuntoja tai majoitusta.

Korkea laatu

Valmiit huoneistot eli tilamoduulit valmistetaan tehtaalla sisätiloissa alusta loppuun. Kosteudenhallinta ja laatu pystytään takaamaan paremmin kuin perinteisessä rakentamisessa.

Nopea rakennusvaihe

Huoneisto tuodaan täysin valmiina ja viimeisteltynä tontille. Sään armoilla tehdään ainoastaan paikalleen asennus. Nopea rakennusvaihe tuo hankkeeseen kustannustehokkuutta. 

Viihtyisät tilat

Lehto on rakentanut vuosien ajan ja tuhansia asuntoja. Tiedämme, mikä miellyttää asunnon käyttäjän silmää ja miten tilat saadaan toimiviksi.

Kakkoskodista pääoman tuottoa tontillesi

Kakkoskoti on oiva ratkaisu esimerkiksi moderniin mökkeilyyn tai viihtyisään lomakylään. Kakkoskodissa käyttäjällä on oma rauha asua tai majoittua. Rakennuttajalleen ratkaisu on puolestaan helppo, nopea ja kustannustehokas tapa saada oma pääoma eli tontti tuottamaan euroja.

Lehto on valmistanut jo vuosien ajan tehtaillaan tuhansia kerrostaloasuntoja tilaelementtiratkaisujen avulla. Olemme siis tehneet viimeisteltyjä huoneistoja valmiiksi tehtaalla ja kuljettaneet ne asennettavaksi tonteille. Keväällä 2023 valikoimamme on laajentunut käsittämään myös kakkoskoteja, joiden tuottamiseen hyödynnämme tuhansien ja tuhansien asuntojen rakentamisen kokemusta.

Kakkoskodit valmistetaan kotimaisella Hartolan tehtaalla valmiiksi aina sisätiloja myöden. Tontille kuljetettavassa huoneistossa on kaikki valmiina ja viimeisteltynä niin julkisivuja, sisätilojen keittiön kaapistoja kuin wc-tilojen kaakelointeja myöten. Tilankäytön ratkaisut ovat mietittyjä, missä näkyy yhtiön kokemus tuhansista asuinrakennuksista ja suositut sisustusratkaisumme miellyttävät vaativaankin silmää. Asiakkaana pääset vaikuttamaan lopullisiin sisustusratkaisuihin arkkitehtiemme ennakkoon suunnitteleman valikoiman avulla.

Pitkän kehitystyön tuloksena syntynyt tehokas tuotantomenetelmämme varmistaa tuotteemme korkean laadun mahdollisimman kustannustehokkaasti. Kontrolloitu tehdastuotantomme sekä edistyksellinen asennusmenetelmämme takaavat, että sääolosuhteista ei aiheudu rakentamiselle haasteita. Konseptimme mahdollistaa myös hyvin ennakoitavan valmistumisaikataulun.

Valikoimissamme on erilaisia asuntopohjia - valitse mieleisesi!

Ekologista rakentamista

Lehdon kakkoskodit valmistetaan pääosin kotimaisesta puuraaka-aineesta ja kotimaisella tehtaalla. Ostopäätös tekee rakennusprojektistasi ekologisen ja työllistää samalla kotimaisia osaajia. Satsaus puurakentamiseen on samalla ilmastonmuutoksen torjumista: on arvioitu, että rakentamalla asunnot puusta, luonnonvarojen kulutus vähenisi jopa 50 % ja päästöt pienenisivät 38 %.

Vaivaton prosessi käyntiin tontilla vierailusta

Kakkoskodin rakentamisen suunnittelu ja tuotanto on asiakkaalle vaivaton prosessi. Kakkoskotiin on suunniteltu valmiiksi toimivat ja tyylikkäät ratkaisut ja valikoimat muun muassa arkkitehtiemme kokemuksemme voimin. Konseptin voima ja kustannustehokkuus asiakkaallemme syntyy juuri siitä, että kohdekohtaista suunnittelua on rajattu. Arkkitehtiemme luomat valikoimat takaavat kuitenkin muun muassa trendikkäät, aikaa kestävät, laadukkaat ja tyylikkäät materiaalit kakkoskoteihisi.

Kaavan, tontin ja rakennusluvan osalta annamme selkeät ohjeet, jonka jälkeen asiakas huolehtii perustukset valmiiksi. Tämän jälkeen asennamme kakkoskodin käyttövalmiiksi eli käymme tontillasi vain kerran asennuksen merkeissä. Myös tämä rakentaa projektiisi kustannustehokkuutta ja nopeutta.

Soita
asiantuntijallemme

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee verkostonsa voimalla läpi valtakunnan – ota yhteyttä niin etsimme sinulle nopeasti sopivan asiantuntijan!

Tutustu muihin tehdastuotteisiin