Search
Close this search box.

Teolliset tuotteet

Seinäelementit

Lehto Components Oy valmistaa korkealaatuisia seinäelementtejä kuivissa ja valvotuissa tehdas olosuhteissa. Seinäelementtejä on tarjolla yksi- ja kaksikerroksisiin rakennuksiin. Seinäelementtejä saa eri valmiusasteisena.

Sertifioidut paloikkunat ja -ovet

Seinäelementin edut

Aikasäästöjä

Elementtejä eri valmiusasteisena.

Turvallinen

Tehtaalla elementit valmistetaan sateelta suojassa ja valvotuissa olosuhteissa.

Nopea

Vakiointi tuo aikatauluhyötyjä, jotka näkyvät nopeasti työmaan käynnistyttyä.

Ketterä

Elementteihin voidaan tehdä valmiiksi varauksia sekä reikiä, jos ne ovat ennen elementtisuunnittelua tiedossa.

Puurunkoiset seinäelementit suoraan tehtaalta

Puurakenteiset seinäelementit valmistetaan yksi- ja kaksikerroksisiin rakennuksiin esimerkiksi asunto, koulu ja hoivakohteisiin. Tehtailla valmistetaan myös betonirunkoisiin asunto- ja toimitilakohteisiin julkisivun puurakenteisia kuorielementtejä. Lisäksi valmistetaan elementtejä päätyräystäisiin, ristikon kainaloihin, rakennusten päätyihin, väliseiniin ja palokatkoihin.

Elementtejä saa eri valmiusasteisina tilaajan vaatimusten mukaan. Elementteihin kuuluvat ulkoseinät, huoneistojen väliset seinät, palokatkot, päätykolmiot ja päätyräystäselementit. Elementissä voi olla valmiiksi asennettuna verhous, ikkunat, ikkunapellit sekä ikkunan pielilaudat.

Tehtaalla elementit valmistetaan sateelta suojassa ja valvotuissa olosuhteissa. Kaikki elementit kuljetetaan rakennustyömaalle säänkestävällä kalvolla tai lämpökutistuvalla pinnoitteella.

LVIS-työt tehdään pääsääntöisesti työmaalla elementti asennuksen jälkeen. Elementteihin voidaan tehdä valmiiksi varauksia sekä reikiä, jos ne ovat ennen elementtisuunnittelua tiedossa.

Mikäli sisälevyt laitetaan tehtaalla valmiiksi niin sähköputkia ja rasioita voidaan asentaa sopimuksen mukaan.

Tutustu seinäelementtiesitteeseen

Elementtien mitoitus ja valmistus tehtaalla

Seinäelementtien maksimipituudet ovat 12–14 m riippuen tehtaiden rajoitteista. Yleensä pyritään käyttämään elementtien pituutena n. 7–9 m. Elementtisuunnittelija voi huomioida elementin pituuden  levytyksen tai yhtenäisen ulkoverhouksen mukaan. Myös nostojen kannalta elementit ovat tällöin turvallisia.

Elementin maksimikorkeudet ovat 3,26–4.0 m tehtaasta riippuen. On hyvä huomioida, että elementin korkeus voi saattaa rajoittaa elementtiin kiinnitettävää verhousta. Lisätietoa saat asiantuntijaltamme!

Tehdastuotteet - Lehto Group

Soita
asiantuntijallemme

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä ja kerro minkälaisia tarpeita sinulla on  tehdastuotteille!