Search
Close this search box.

NHK Group, Hämeenlinna

Lehto rakensi NHK Groupin tuotantorakennuksen Hämeenlinnaan. Kohteessa käytettiin Lehdon omia tehdastuotteita, jotka olivat yhtenä tekijänä siihen, että rakennusaika kesti puoli vuotta ja hanke eteni koko ajan aikataulussa. NHK Groupin uudet tilat luovutettiin nollavirheluovutuksena.

Kohteen tiedot

Lautatarhankatu 1
Osoite

Hämeenlinna
Kaupunki

2020
Rakennusvuosi

Lehto Tilat Oy
Toteuttaja

n. 2 200 m2
Pinta-ala

Hämeenlinnaan, Kantolan teollisuusalueelle nousi vain kuudessa kuukaudessa uusi NHK Groupin tuotantorakennus joulukuussa 2020. Rakennushanke toteutettiin KVR-urakkana, jossa Lehto toteutti sekä tuotantorakennuksen suunnittelun että sen rakentamisen. Lehdon ainutlaatuinen rakentamisen konsepti mahdollistaa rakentamisen verrattain nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Maatalouskoneiden maahantuontiin ja myyntiin keskittynyt suomalainen perheyritys NHK Group tunnetaan laadukkaista tuotemerkeistä ja rehunkorjuun sekä maidontuotannon uusien menetelmien kehittäjänä. NHK:lla on myös laaja varaosa- ja huoltoverkosto koko Suomessa.

Uusi tuotantotila yhdeltä toimijalta

Lehto toimi uuden tuotantotilan suunnittelijana sekä urakoitsijana, jolloin kohde saatiin helposti toteutettua kustannustehokkaasti ja sovitussa aikataulussa. Rakentamisessa hyödynnettiin Lehdon oman tehtaan toistettavia tuotteita, kuten suurkattoelementtejä, ikkunoita ja ulko-ovia. Esivalmistetut teolliset tuotteet nopeuttavat merkittävästi rakentamisen eri vaiheita.

Tutustu Lehdon tehdastuotteisiin!

Nopea rakennusprosessi ja nollavirheluovutus

Nopeasti edenneen rakennustyön aikana rakennuksen lämmitystapa muutettiin asiakkaan toiveesta omaan lämpölaitokseen. Tämä ei tuottanut Lehdon ammattitaitoisille suunnittelijoille päänvaivaa, vaan pystyttiin joustavasti avustamaan lämpölaitoksen suunnittelussa ja sen toteutuksessa. Rakennuksen lämmöntuotanto päätettiin toteuttaa kaukolämmön sijaan omalla lämpökeskuksella, jossa voidaan käyttää polttoaineena bioenergiaa.

Hankkeen rakennusaika oli muutoksista huolimatta nopea, vain kuusi kuukautta ja työmaa eteni koko ajan hyvässä aikataulussa. Uusi tuotantorakennus luovutettiin tyytyväiselle asiakkaalle nollavirheluovutuksena.

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.