Search
Close this search box.

GoWash autopesula

Pääkaupunkiseudulla toimiva autopesulaketju GoWash avasi joulukuussa 2021 Lehdon rakentaman viidennen toimipisteen Helsingin Vartiokylään, Itäkeskuksen välittömään läheisyyteen. Uusin GoWash Vartiokylä täydentää yhtiön kattavaa autopesulavalikoimaa, joka tarjoaa asiakkaille yksittäisiä autopesuja sekä autopesuja kiinteällä kuukausimaksulla.

Kohteen tiedot

Vartiokyläntie 1
Osoite

Helsinki
Kaupunki

2021
Rakennusvuosi

Lehto Tilat Oy
Toteuttaja

580 m²
Pinta-ala

Kumppanuus rakennusliikkeen ja asiakkaan välillä luo menestyneitä tiloja

Lehto on ollut rakentamassa myös GoWash-ketjun muita autopesuloita ja kun yhteisiä projekteja on useita, saadaan jo ennalta suunniteltuja ratkaisuja hyvin hyödynnettyä, prosesseja tehostettua ja säästöä kustannuksiin sekä tilaajalle että rakennuttajalle.

”Lehdon kanssa hankkeet ovat sujuneet pääsääntöisesti hyvin. Autopesulat ovat haasteellisia rakentaa, koska olosuhteet ovat vaativat. Olemme kuitenkin löytäneet yhdessä hyvät ratkaisut ja Vartiokylän autopesula on kombinaatio näistä kaikista mitä matkan varrella olemme oppineet”, kertoo GoWash-autopesulaketjun toimitusjohtaja Markus Jordan tyytyväisenä.

Yhteistyö Lehdon ja GoWashin välillä on ollut tiivistä kumppanuutta, jolloin hanketta on viety aktiivisesti yhdessä eteenpäin. Pitkäaikaisessa asiakkuudessa eri projekteista kertynyt kokemus jää hyödyntämään myös seuraavia projekteja ja auttaa niiden kehittämisessä entistäkin toimivammaksi.

Play Video

Aikataulu ja budjetti pitivät

Uuden toimipaikan avaaminen on aina kassavirtaan liittyvä kysymys – budjetissa ja aikataulussa pysyminen on ensisijaisen tärkeää. Asiakkaan kanssa sovitaan muuttopäivä jo hankkeen alussa, jolloin avajaisia ja uuden tilan toimintaa voi alkaa huoletta suunnittelemaan jo hyvissä ajoin.

”Hankkeen budjetissa ja aikataulussa pysyttiin ja saatiin paikka auki silloin kun piti. Kokonaisuudessaan olen enemmän kuin tyytyväinen siihen, miten tämä hoitui.” summaa Markus ja suosittelee hallirakentamisen kumppaniksi Lehtoa.

 

Etsitkö tuotanto- tai logistiikkahallillesi rakentajaa? Ota yhteyttä!

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.