Search
Close this search box.

Originator

Lehto rakensi Originator Oy:lle tuotanto- ja liikerakennuksen. Hanke on toteutettu KVR-urakkana, jossa olemme toteuttaneet kohteen suunnittelun ja rakentamisen. Kohde on valmistunut vuonna 2020 ja rakennustyöt kestivät noin 11 kuukautta.  Originator toimii raskaan kaluston varaosa- ja korjaamoalalla. Keväällä yritys täyttää 45 vuotta.

Kohteen tiedot

Paanakatu 2
Osoite

Lahti
Kaupunki

2020
Rakennusvuosi

Kiinteistö Oy Rekkakeskus
Tilaaja

Lehto Tilat Oy
Toteuttaja

n. 4 000 m2
Pinta-ala

Kohteen rakennuttaja toimii Kiinteistö Oy Rekkakeskus. Uusi Originator halli sijaitsee Lahden Kujalassa, nelostien ja valtatien 12 solmukohdassa. Syksyllä 2020 valmistuva Lahden eteläinen kehätie mahdollistaa asiakkaiden pääsyn uudelle palvelukeskukselle sujuvasti.

Kaikki toiminnot saman katon alle

Originator on jo pitkään toivonut uusia toimitiloja Lahden seudulle. Aikaisemmin yritys toimi kolmessa eri paikassa Lahden seudulla, Hollolassa ja Lahdessa, ja se aiheutti yritykselle pitkään haasteita yritystoiminnassa. Originator halusi yhdistää kaikki toiminnot saman katon alle, ja siihen he tarvitsivat nyky-yhdistelmille sopivaa raskaan kaluston korjaamotilaa ja reilua varaosavarastoa. Originatorilla oli tiukka aikataulupaine, kun heille ilmeni, että on vuosi lähtöaikaa Hollolan korjaamolta.

Lehto valittiin kumppaniksi, koska se oli ainoa rakennusalan yritys, joka lupasi toteuttaa hankkeen tiukassa aikataulussa. Lisäksi rakennuttajaan vetosi Lehdon talousohjattu rakentamisen konsepti. Hankkeessa käytettiin Lehdon omia vakiokomponentteja.

 

Tehokas tilankäyttö

Raskaan kaluston korjaamohallissa on hyvin erikoistilaa ja se pitää sisällään paljon suunnitteluun vaikuttavia yksityiskohtia, joiden pitää onnistua, jotta tila on tehokas yrityksen käytössä. Hankkeen suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti aiempaa pidempien ajoneuvoyhdistelmien liikkuminen ja niiden tilavaatimukset. Korjaamon käyttöön tulee kuusi läpiajettavaa tilaa, joiden pituus on noin 38 metriä. Hallin koko pinta ala noin 4 000 neliömetriä ja siitä on varattu varaosatoiminnoille ja myymälätiloille noin 1 500 neliötä.

Nyt Originator toiminta on keskittynyt yhteen paikkaan ja se nopeuttaa työntekoa, antaa mahdollisuuden palvella asiakkaita tehokkaammin ja helpottaa sisäistä koulutusta.

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.