Search
Close this search box.

Lehto Invest

Lehto rakensi Lehto Invest Oy:lle logistiikka- ja varastorakennuksen piha-alueineen. Hanke on toteutettu KVR-urakkana, jossa olemme toteuttaneet kohteen suunnittelun ja rakentamisen. Kohde on valmistunut vuonna 2020 ja rakennustyöt kestivät noin 8 kuukautta. Suunnitteluvaiheessa kiinnitettiin erittäin paljon huomiota Päijänne-tunneliin ja sen suoja-alueisiin.

Kohteen tiedot

Liekonkuja 14
Osoite

Tuusula
Kaupunki

2020
Rakennusvuosi

Lehto Tilat Oy / Yritystilat-yksikkö
Toteuttaja

4200 km2
Pinta-ala

KVR
Urakkamuoto

Nollavirheluovutus

Hanke onnistui hienosti ja asiakkaalta tuli hyvää palautetta. Asiakkaan toiveena oli laadukas lopputulos mahdollisimman pienillä kustannuksilla. Suunnittelulle oli varattu riittävästi aikaa, jonka avulla saavutettiin erittäin talousohjattu tuote. Työvaiheet etenivät hyvässä järjestyksessä ja päällekkäisiä työvaiheita vältettiin. Hankkeesta syntyi laadukas Lehdon näköinen perustuote, joka luovutettiin nollavirheluovutuksena. Lisäksi projektin tavoitekustannukset alittuivat reilusti.

Play Video

Luottamuksellinen asiakassuhde johti laadukkaampaan lopputulokseen

Hankkeessa asiakas antoi Lehdolle vapaat kädet kehittää suunnitelmia ja optimoida kustannuksia. Lopuksi suunnitelmat hyväksyttiin asiakkaalla. Luottamuksellinen asiakassuhde ja suunnitelmien kehittämisen avulla saatiin kehitettyä ratkaisu, joka palvelee liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla ja jonka toteutuskustannus oli erittäin alhainen.

Siitä huolimatta, että kyseessä oli Lehdon konsernin sisäisestä asiakkaasta, niin myös tässä hankkeessa tilaajalla ja rakentaja tavoittelivat omalta kannalta hyvää diiliä.

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.