Search
Close this search box.

Teolliset tuotteet

Puinen huoneistomoduuli valmiista mallistosta

Valmiista suunnitelmista tehdyt ja puusta valmistetut huoneistomoduulit ovat vaivaton ja kustannustehokas vaihtoehto paikallarakentamiselle. Lehdon valmiilla suunnitelmilla rakennetut moduulit myydään asennettuina.

Katso video huoneistomoduulin rakentamisesta ja hyödyntämisestä!

Puisen huoneistomoduulin hyödyt

Kustannustehokkuus

Moduulien hyödyntäminen ja aikataulun nopeutuminen luovat kustannustehokkuutta.

Varmistettu laatu

Tehtaillamme moduulit rakennetaan lämpimässä ja valoisassa, suojassa sateelta ja muiltakin sään vaihteluilta. Kosteudenhallinnan lisäksi laatu varmistuu tuhansien toistojen avulla, sillä tehtaillamme moduuleista on jo pitkä kokemus. 

Nopeampi läpimenoaika työmaalla

Valmiiden moduulien hyödyntäminen rakentamisessa nopeuttaa huomattavasti projektin aikataulua.

Ekologisuus

Puurakentaminen on ekologinen vaihtoehto. Lehto hyödyntää rakentamisessaan vielä pääosin kotimaista puuraaka-ainetta.

Huoneistomoduulit valmiiksi asennettuna – vaivaton ja tehokas valinta!

Voit hyödyntää puusta valmistettuja huoneistomoduulejamme esimerkiksi puukerrostalon rakentamisessa tai pientaloina. Mikäli rakennus soveltuu alueelle ja tontin olosuhteisiin, perehdymme seuraavaksi kaavoitukseen, maaston muotoihin ja muihin ympäristötekijöihin. Valitsemme kanssasi erilaisten ja erikokoisten huoneistoelementtiemme eli moduulien joukosta sopivan kokoiset ja malliset.

Tehdastuotanto kotimaisilla tehtailla

Huoneistomoduulit valmistetaan tehdasolosuhteissa. Hartolan ja Oulaisten tehtaillamme moduulit rakennetaan lämpimässä ja valoisassa, suojassa sateelta ja muilta sään vaihteluilta. Tehtailla asennetaan kaikki keittiön työtasoista ja valoista kaapistojen vetimiin saakka. Tämän jälkeen valmiit moduulit pakataan ja suojataan kuljetusta varten. Tontille moduulit tuodaan poutaisena päivänä, jotta kuivaketju varmasti säilyy.

Tontilla moduulit nostetaan suoraan sokkelin päälle lohkoittain. Viimeisenä nostetaan paikalleen vesikatto. Asennusprosessi sujuu rutiinilla, onhan sitä hiottu Lehdon työmailla jo 15 vuoden ajan. Rakennusaika tontilla pysyy lyhyenä ja työn laatu tarkkana.

Kun rakennuksen julkisivut ja asunnot sekä yhteiset sisä- ja ulkotilat ovat valmiit, on vuorossa laadun tarkistus. Testaamme ja tarkistamme asunnot ja yhteiset tilat aina huolellisesti. Viimeistelytöiden ja loppusiivouksen päätteeksi luovutamme sinulle rakennuksen avaimet käteen sovittuna päivänä.

Edistyksellinen rakennusmenetelmä

Lehdon konsepti edustaa suunnittelunsa sekä toteutuksensa puolesta puurakentamisen tulevaisuutta. Pitkän kehitystyön tuloksena syntynyt tehokas tuotantomenetelmä varmistaa tuotteemme korkean laadun mahdollisimman kustannustehokkaasti. Kontrolloitu tehdastuotantomme sekä edistyksellinen asennusmenetelmämme takaavat, että sääolosuhteista ei aiheudu puurakentamiselle haasteita. Konseptimme mahdollistaa myös nopean hankkeiden rakennusajan sekä hyvin ennakoitavan valmistumisaikataulun.

Soita
asiantuntijallemme

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee verkostonsa voimalla läpi valtakunnan – ota yhteyttä niin etsimme sinulle nopeasti sopivan asiantuntijan!

Tutustu muihin tehdastuotteisiin