Search
Close this search box.

Teolliset tuotteet

Huoneistomoduuli puusta asiakkaan suunnitelmalla

Puusta valmistetut tilaelementit ovat vaivaton ja kustannustehokas vaihtoehto paikallarakentamiselle. Lehdolta voit ostaa myös puusta tuotetun huoneistomoduulin, joka perustuu omiin suunnitelmiisi. Voit ostaa huoneistomoduulit joko pelkkänä tehdastoimituksena tai asennuspalvelu mukaan lukien (nostot, pääkytkennät).

Katso video huoneistomoduulin rakentamisesta ja hyödyntämisestä!

Puisen huoneistomoduulin hyödyt

Kustannustehokkuus

Valmiiden moduulien hyödyntäminen rakentamisessa nopeuttaa huomattavasti projektin aikataulua ja näin tuo mukanaan myös kustannustehokkuutta.

Varmistettu laatu

Tehtaillamme moduulit rakennetaan lämpimässä ja valoisassa, suojassa sateelta ja muiltakin sään vaihteluilta. Kosteudenhallinnan lisäksi laatu varmistuu tuhansien toistojen avulla, sillä tehtaillamme moduuleista on jo pitkä kokemus.

Viihtyisyys

Loppukäyttäjälleen puusta valmistettu asunto on viihtyisä koti.

Ekologisuus

Puurakentaminen on ekologinen vaihtoehto. Lehto hyödyntää rakentamisessaan vielä pääosin kotimaista puuraaka-ainetta.

Huoneistomoduulit valmiiksi asennettuna – vaivaton ja tehokas valinta!

Voit hyödyntää puusta valmistettuja huoneistomoduulejamme esimerkiksi puukerrostalon rakentamisessa tai pientaloina. Lehdolta voit ostaa myös puusta tuotetun huoneistomoduulin, joka perustuu omiin suunnitelmiisi. Suunnitelmaasi vastaan, tarjoamme kiinteän hinnan koko urakasta. Voit ostaa huoneistomoduulit joko pelkkänä tehdastoimituksena tai asennuspalvelu mukaan lukien (nostot, pääkytkennät).

Tehdastuotanto kotimaisilla tehtailla

Huoneistomoduulit valmistetaan tehdasolosuhteissa: lämpimässä ja valoisassa, suojassa sateelta ja muilta sään vaihteluilta. Tehtailla asennetaan kaikki keittiön työtasoista ja valoista kaapistojen vetimiin saakka. Tämän jälkeen valmiit moduulit pakataan ja suojataan kuljetusta varten. Tontille moduulit tuodaan poutaisena päivänä, jotta kuivaketju varmasti säilyy.

Seuraavassa vaiheessa tehdään asennustyöt tontilla. Omien suunnitelmien mukaan tilatessa, voit tehdä tämän työvaiheen omin resurssein itse tai vaihtoehtoisesti ostaa palvelun Lehdolta. Käytännössä moduulit nostetaan tontilla suoraan sokkelin päälle lohkoittain. Viimeisenä nostetaan paikalleen vesikatto. Asennusprosessi sujuu rutiinilla, onhan sitä hiottu Lehdon työmailla jo 15 vuoden ajan. Rakennusaika tontilla pysyy lyhyenä ja työn laatu tarkkana.

 

Kun rakennuksen julkisivut ja asunnot sekä yhteiset sisä- ja ulkotilat ovat valmiit, on aika tehdä vielä laadun tarkistus. Mikäli Lehto suorittaa tämän vaiheen ostopalveluna, testaamme ja tarkistamme asunnot sekä yhteiset tilat aina huolellisesti.

Edistyksellinen rakennusmenetelmä

Lehdon konsepti edustaa suunnittelunsa sekä toteutuksensa puolesta puurakentamisen tulevaisuutta. Pitkän kehitystyön tuloksena syntynyt tehokas tuotantomenetelmä varmistaa tuotteemme korkean laadun mahdollisimman kustannustehokkaasti. Kontrolloitu tehdastuotantomme sekä edistyksellinen asennusmenetelmämme takaavat, että sääolosuhteista ei aiheudu puurakentamiselle haasteita. Konseptimme mahdollistaa myös nopean hankkeiden rakennusajan sekä hyvin ennakoitavan valmistumisaikataulun.

Soita
asiantuntijallemme

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee verkostonsa voimalla läpi valtakunnan – ota yhteyttä niin etsimme sinulle nopeasti sopivan asiantuntijan!

Tutustu muihin tehdastuotteisiin