Search
Close this search box.

Uratarinat | Linda Melanen

”Keskusteleva ilmapiiri vie tekemistä eteenpäin.”

Linda Melanen työskentelee Lehto Asunnoilla työnjohtajana. Lehdolle hänet toi aktiivisuus ja sinnikkyys ensimmäisen harjoittelupaikan etsinnässä heti opintojen alkuvaiheessa.

”Koululla järjestettiin rekrytapahtuma ja kävin juttelemassa lehtolaisille. Ilmeisesti kummallekin osapuolelle jäi hyvä fiilis, sillä seuraavan yhteydenotto poiki paikan ensimmäiseen opintoihin liittyvään haalariharjoitteluun Lehto Remonteilla. Sen koommin olen työskennellyt niin toimitilapuolella työmaainsinöörinä kuin nyt viimeisimmässä työharjoittelussa työnjohdon tehtävissä Lehto Asunnoilla,” Linda kertoo.

 

Linda Melanen työskentelee Lehto Asunnoilla työnjohtajana.

Opiskelija! Tartu Lehto uralupaukseen

Linda kertoo, että rakennukset ovat kiehtoneet häntä aina ja lapsuuden haaveammatti olikin arkkitehti.

”Jossain vaiheessa totesin omien vahvuuksieni osoittavan enemmän rakennuspuolelle, enkä kyllä ole uravalintaani katunut. Luulen, että suuntaudun jatkossa suunnittelupuolelta enemmän työmaalle, sillä koen olevani oikeassa paikassa siinä ympäristössä yhdessä hyvien tyyppien kanssa.”

 

Yhdessä tekeminen sopii joukkuepelaajalle

Linda pelaa käsipalloa SM-sarjassa ja vertaa työmaan toimintaa omaan lajiinsa: tilanteet muuttuvat ja on kyettävä tekemään nopeita ratkaisuja. Menestyminen edellyttää päätöksentekokykyä ja tiimissä pelaamista.

”Olen vasta urani alussa, joten on selvää, että opin koko ajan uutta. Nautin siitä, että työmaalla tapahtuu koko ajan, mutta samalla se tuo työhön haastetta,” Linda kertoo.

 

Harjoittelijakin saa vastuuta

Linda arvostaa Lehdon keskustelevaa ilmapiiriä – hyviäkin käytäntöjä ravistellaan ja mietitään, miten tekemistä voisi vielä hioa.

”Koin, että Lehdolla minulla oli harjoittelijanakin mahdollisuus toimia monipuolisissa tehtävissä ja ottaa vastuuta. Pystyin tarvittaessa kysymään neuvoa kokeneemmilta ja silti tuntea, että olen arvokas juuri sellaisena kuin olen.”

Ota yhteyttä rekrytiimiimme!

Lehdon rekrylinja

Tavoitettavissa varmimmin ma-pe klo 9-15