Search
Close this search box.

21.10.2022

Joko kuulit tästä? Lehto on nyt osa Rakennusteollisuus RT:n verkostoa!

Kirjoittaja

Lehto Group Oyj

Lehto on hyväksytty syksyllä 2022 hakemuksensa perusteella Rakennusteollisuus RT:n jäseneksi. Rakennusteollisuus RT ry edustaa laajasti rakennusalan yrityksiä elinkeinopoliittisissa, teknisissä ja työmarkkina-asioissa. RT-liittoyhteisöön kuuluvat keskusliitto ja kuusi toimialaa, joista Lehto lukeutuu Talonrakennuksen toimialalle.

Rakennusteollisuus RT:n toiminnan lähtökohtana on parantaa rakennusteollisuuden liiketoimintaedellytyksiä sekä rakennetun ympäristön toimivuutta ja laatua. RT haluaa tuottaa entistä parempaa elinympäristöä ihmisille ja toimintaympäristöä elinkeinoelämälle ottamalla huomioon yhteiskunnan tarpeet ja edistämällä kestävää rakentamista. RT:n keskeiset tavoitteet ja tehtävät liittyvät kestävään kasvuun, vihreään siirtymään, toimialan kehittämiseen ja työelämäkysymyksiin. RT vastaa rakennusteollisuuden yhteiskunnalliseen vaikuttamisesta, työmarkkina-asioista ja suhdanne-ennustetoiminnasta. RT on yksi Elinkeinoelämän Keskusliiton (EK) suurimmista jäsenjärjestöistä.

”Rakennusalalla on paljon yhteisiä kysymyksiä ratkaistavana ja Lehto haluaa olla mukana tässä työssä yhdessä rintamassa muiden toimijoiden kanssa. Rakennusteollisuus RT:n tavoin yhtiömme haluaa olla rakentamassa tulevaisuutta kestävästi, laadukkaasti ja kohtuuhintaisesti. Rakennusalan uudistajana näemme yhteistyössä hyvät mahdollisuudet luoda myös uusia liiketoimintamahdollisuuksia”, toteaa Lehdon toimitusjohtaja Juuso Hietanen.

”RT:n rooli yritysten toimintaedellytysten vahvistamisessa korostuu tällaisina poikkeuksellisina aikoina ja suurten muutosvoimien keskellä. On tärkeää, että RT voi puhua alan yhteisellä äänellä vaikuttamistyössään sekä kansallisella että EU-tasolla. Lehdon mukaan tulon myötä RT edustaa kaikkia Suomen suurimpia rakennusyhtiöitä ja merkittävää osaa pk-sektorista. Lehdon painotukset esivalmistukseen ja asuntotuotannon kohtuuhintaisuuteen ovat rakentamisen kehityksen kannalta ja yhteiskunnallisesti tärkeitä teemoja. On erittäin arvokasta saada tämä kokemus ja osaaminen yhteiseen pöytään”, Rakennusteollisuus RT:n toimitusjohtaja Aleksi Randell sanoo.

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä