Search
Close this search box.

25.11.2021

Keksi uusi nimi Kivistön odotetulle lähipalvelukeskukselle – nimikilpailu suurelle yleisölle käynnistyy!

Kirjoittaja

Lehto Group Oyj

Kivistön odotetulle lähipalvelukeskukselle halutaan uusi, suuhun sopiva ja helposti muistettava nimi. Tästä syystä Kivistön hankekehittäjä Lehto Group Oyj sekä kiinteistöosakeyhtiön omistaja Erikoissijoitusrahasto eQ Liikekiinteistöt haluavat käynnistää nimikilpailun suurelle yleisölle.

Nimikilpailu käynnistyy 25.11.2021 ja päättyy vuoden lopussa 31.12.2021. Kilpailuun voi osallistua osoitteessa www.lehto.fi/kivistö. Verkkosivuille voi jättää sekä ehdotuksensa että perustelunsa uudelle lähipalvelukeskuksen nimelle ja lisäksi yhteystietonsa. Voittajan valitsevat eQ:n sekä Lehdon edustajat ja voittajaehdotus palkitaan staycation-lomaan oikeuttavalla hotellilahjakortilla (arvo 100 euroa) . Kilpailun voittava nimiehdotus julkaistaan vuoden 2022 alussa. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kivistön uusi lähipalvelukeskus sijaitsee Vantaan Kivistön kaupunginosassa, erinomaisten raideliikenneyhteyksien varrella olevalla kasvavalla asuinalueella. Keskuksen ensimmäinen vaihe valmistuu vuoden 2022 aikana ja ankkurivuokralaisina toimivat Lidl ja S-market. Kivistön lähipalvelukeskuksesta tulee lähiasukkaiden arjen ostos- ja kohtaamispaikka, jossa asioidaan päivittäin ja halutaan helposti saavutettavia palveluita. Kivistön suuralueella valtaosa asukkaista on tällä hetkellä nuoria ja keski-ikäisiä aikuisia ja lapsiperheitä.

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä