Search
Close this search box.

10.6.2021

Lehto Asunnot yhteistyöhön Tablebedin kanssa – innovatiiviset muuntokalusteet uusiin asuntoihin valmiiksi asennettuna

Kirjoittaja

Lehto Group Oyj

Lehto Asunnot Oy ja suomalainen Tablebed Oy aloittavat yhteistyön tarjoamalla Turkuun valmistuvan As. Oy Turun Glorian uusiin asuntoihin valmiiksi asennettuna innovatiivisen Tablebed-muuntokalusteen.

 

Lehto Asunnot rakentaa uuden ja vanhan Turun väliin, puutaloalue Port Arthurin kulmalle uuden ajan funkkistalon, jonka kaikkiin asuntoihin on mahdollista sijoittaa Tablebed-muuntokaluste.  Innovatiivisen tekniikan ansiosta Tablebed muuntautuu sekunneissa vuoteesta pöydäksi ja päinvastoin ja sen avulla on helppo tehostaa neliöiden käyttöä. Esimerkiksi kolmion työhuone muuntautuu vaivattomasti vierashuoneeksi ja yksiössä Tablebed sopii hyvin työ- tai ruokapöydäksi, joka illalla muuntautuu mukavaksi sängyksi.

”Käytämme itse rakentamisessa useita innovatiivisia ratkaisuja, valmistamme esimerkiksi keittiö- ja kylpyhuonemoduulit valmiiksi omissa kotimaisissa tehtaissamm. Alkanut yhteistyö Tablebedin kanssa tarjoaa asukkaillemme mahdollisuuden käyttää myös sisustuksessa uutta, muuntojoustavaa innovatiivista kalusteratkaisua,” sanoo Tomi Rumpunen Lehto Asuntojen hankepäällikkö.

”Yhteistyö Lehto Asuntojen kanssa on hieno osoitus siitä, kuinka innovatiiviset toimijat haluavat parantaa asiakas- ja asukaskokemustaan entistä toimivammilla ja muuntojoustavammilla tiloilla. Meidän patentoitu suomalainen design-innovaatio Tablebed tarvitsee juuri Lehdon kaltaisia kumppaneita,” toteaa Joshua Moorrees Tablebedin toimitusjohtaja.

Lehto Asuntojen As. Oy Turun Glorian ennakkomarkkinointi alkaa lauantaina 12.6. ja uudet asunnot julkaistaan osoitteessa asunnot.lehto.fi.

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä