Takaisin uutisarkistoon

Räiskyviä graffiteja työmaa-aitaan!

Graffititaide Helsingin Sörnäisissä ilahduttaa ja pysäyttää ohikulkijoita.

Lehto Group Oyj
Lehto Group Oyj

Lehdon korjausrakentamiskohteen työmaa-aita Helsingin Sörnäisissä (os. Hämeentie 33) sai väriä ja graffiteja pintaansa. Annoimme 17–19-vuotiaille Oskarille, Fatboylle, Rinkalle, Sicrolle ja Magikille vapaat kädet toteuttaa haluamansa graffitit. Projektia varten tekijöille varattiin 250 purkkia spraymaalia ja tässä huima lopputulos!

Tutustu teoksiin ja käy äänestämässä mielestäsi paras Helsingin Sörkän graffiti Lehdon Facebook-sivuilla kommentoimalla kilpailupostaustamme! Kilpailun löydät www.facebook.com/lehtogroup/

Facebookissa äänestäneiden kesken arvomme kaksi kappaletta 100 euron arvoisia S-ryhmän lahjakortteja. Äänestysaikaa on 15.7. asti, jonka jälkeen voittajateos julkistetaan. Arvonnassa voittaneille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Parhaan graffitin tekijä palkitaan myös 100:lla spraymaalipurkilla.

graffiti helsinki 1. OSKAR (Voittaja)

”Kun maalaan, en ajattele mitään muuta. Maalauksen kautta pääsen tyhjentämään ajatukseni. Tietysti myös mukava maalata porukalla ja tehdä frendien kanssa yhdessä asioita”

 

graffiti helsinki

2. SICRO (5. sija)

”On mahtavaa päästä tekemään omaa juttua ja näkemään oma kädenjälkensä. Ihmiset varmasti katsovat mieluummin tällaisia teoksia, kuin pelkkää harmaata vaneria”

 

graffiti helsinki

3. FATBOY (3. sija)

”Graffitien tekemisellä on minulle iso merkitys. Olen tehnyt niitä jo niin kauan, että en osaa elää ilman näitä”

 

graffiti helsinki

4. MAGIK (4. sija)

”Teoksessani on graffitikirjaimia ja värejä. Haluan, että jollekin tulee sitä katsoessaan hyvä fiilis.”

 

graffiti helsinki

5. RINKA (2. sija)

”Tällainen piristää paljon kaupunkikuvaa. On mahtava päästä maalaamaan julkisivua, joka selkeästi on näkyvällä paikalla. Jatkossakin ihmiset ovat varmasti erittäin kiinnostuneita ja innostuneista tällaisista maalausprojekteista”

 

Sörkän graffitien arpajaisten säännöt löydät täältä