Search
Close this search box.

18.3.2020

Hyvä Lehdon asiakas ja yhteistyökumppani – infoa koronan aikoina

Kirjoittaja

Lehto Group

Turvallisuus ja hyvinvointi ovat ykkösasioita – erityisesti juuri nyt! Lehto suhtautuu täydellä vakavuudella yhdessä kokemaamme poikkeukselliseen ilmiöön, koronavirukseen. Olemme tehneet aktiivisesti toimenpiteitä henkilöstömme, asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja muiden sidosryhmiemme hyvinvoinnin varmistamiseksi ja tartuntojen ehkäisemiseksi. Olemme muun muassa siirtyneet toimistoilta etätyöhön ja vähentäneet tietoisesti muun muassa tavanomaisia asiakaskontakteja, mikä näkyy myös teille yhteistyökumppaneille esimerkiksi tapaamisten siirtymisenä verkkoon tai jopa tapaamisten siirtymisinä tai perumisina tilanteen mukaan.

Lehto reagoi muuttuvaan tilanteeseen nopealla aikataululla ja olemme tarpeen mukaan yhteydessä mikäli tilanteet vaativat meiltä uudelleenjärjestelyjä yhteisten asioidemme osalta. Työmaiden ongelmatapauksissa olemme kuhunkin tilaajaan vielä yksilöllisesti yhteydessä.

Lisätietoa saat projekteissa Lehdon yhteyshenkilöltäsi. Kaikkien muutosten takana on tavoite varmistaa hyvinvointia ja turvallisuutta jokaiselle meistä.

 

Ystävällisin terveisin

Lehto Group Oyj

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä