Search
Close this search box.

18.1.2021

Luotettava kumppanuus mahdollistaa kustannustehokkaan rakentamisen

Kirjoittaja

Lehto Tilat

Määrätietoinen kumppanuus toimitilaa tarvitsevan asiakkaan ja rakennusliikkeen välillä luo edellytykset menestyvien kauppapaikkojen syntymiselle. Lehto Tilat on rakentanut vuosien varrella tunnetuimmille ketjuliikkeille kymmeniä liiketiloja ympäri Suomen. Meillä on hyvä käsitys siitä, mitä pitkäaikaiset asiakkaamme tarvitsevat, ja miten heidän kanssaan toimitaan. Luotettavan ja pitkäaikaisen kumppanuuden rakentaminen tuottaa tulosta molemmille osapuolille ja mahdollistaa kestävien ja kustannustehokkaiden liiketilojen toteuttamisen

Miten päästä kustannustehokkaaseen rakentamiseen?

Hyvään, kustannustehokkaaseen suunnitteluun päästään sopimalla asiat tarkasti etukäteen ja sitoutumalla yhteisiin tavoitteisiin sekä hyväksyttyihin rakennustapaohjeisiin. Näin rakentamisen aikainen ”säätäminen” vähenee ja projektin läpimeno helpottuu.

Yhteistyössä on voimaa

Yhteistyö asiakkaan ja rakennusliikkeen välillä on tiivistä kumppanuutta. Liikepaikkaprosessia viedään aktiivisesti yhdessä eteenpäin ensimmäisistä palavereista alkaen ja kullekin vaiheelle on nimetty vastuuhenkilöt. Lehto tekee suunnittelua pitkälti oman, kokeneen henkilöstönsä voimin. Näin pitkäaikaisten asiakkaiden projekteista kertynyt kokemus jää Lehdon organisaatioon hyödyttämään saman asiakkaan seuraavia projekteja ja niiden kehittämistä esimerkiksi energiatehokkaammaksi.

Pitkäaikaissuhteen luomisella on seuraavia etuja:

  1. Koko prosessi on sujuvampi
  2. Yhteistyö on vaivatonta ja tehokasta
  3. Rakentaja ymmärtää asiakkaan tarpeet
  4. Samoilla ratkaisuilla voidaan toteuttaa useita hankkeita
  5. Asiakkaan on helppo luottaa siihen, että hanke valmistuu ongelmitta ja juuri heidän tarpeittensa mukaan.

 

Lehto Tilojen vahvuus toimitilarakentamisessa on hyvä konseptiosaaminen ja vakioitujen ratkaisujen hyödyntäminen. Lehdon kokonaisvastuullisessa rakennusprojektissa asiakas voi olla varma suurenkin kokonaisuuden hallinnasta ja toteutuksen onnistumisesta ajallaan sekä budjetin mukaisesti. Toimiva suunnitelma ja onnistunut lopputulos sinetöidään yhdellä sopimuksella.

Tutustu Lehdon referensseihin tästä linkistä.

https://lehto.fi/referenssit/

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä