Search
Close this search box.

20.1.2021

Ilman hyvää kommunikaatiota putkiremontti ei onnistu

Jaakko Hartikainen - Lehto Group

Kirjoittaja

Jaakko Hartikainen

”Putkiremontti on kokonaisuus, jonka pääosassa on hyvä kommunikaatio”.
Kuulostaako kummalliselta – eikö putkiremontin pääosassa olekaan taloyhtiön putkien uusiminen?

Tottahan toki, mutta putkiremontti vaikuttaa hyvin moneen asiaan asukkaan elämässä. Onnistuneen putkiremontin yksi tärkeimpiä asioita on pitää asukas aina ajan tasalla ja hänen tarpeensa on otettava huomioon putkiremontin eri vaiheissa. Tiivis kommunikointi asukkaiden ja taloyhtiön kanssa on siis erittäin tärkeässä osassa putkiremontin kulkua.

 

Asukas tietää aina missä mennään

Lehdon kanssa ei materiaalivalintojen, työmaatoiminnan, asunnossa työskentelyn tai valmistumisen aikatauluja joudu arpomaan, vaan pidämme keskusteluyhteyden asukkaisiin koko remontin ajan.  Kerromme hyvissä ajoin mitä olemme tekemässä ja miten se vaikuttaa asukkaan elämään.

”Jatkuvalla syötöllä tulee meiliä tai tekstiviestiä siitä, mitä ollaan tekemässä, mitä ollaan purkamassa, milloin vesi on pois päältä ja milloin se laitetaan päälle. Se info mitä meille tulee, on kyllä hirveän hyvää,” kertoo muun muassa As. Oy Myyränpalstan asukas Kristoffer Kumenius, joka on ollut hyvin tyytyväinen remontista saamaansa informaation määrään ja laatuun. Katso alla olevalta videolta lisää Kristofferin ajatuksia.

 

Kun kokonaisuus pelaa yhteen

Me Lehdolla kiinnitämme huomiota putkiremonttihankkeen joka ikiseen osa-alueeseen, jotta se toteutuu juuri asiakkaan odottamalla tavalla. Kokonaisuuden hallinta on tärkeää. Sen Lehdon suunnittelijat sekä asentajat tietävät ja taitavat – onhan heillä yhteinen kokemus yli sadan putkiremontin toteutuksesta!

Lehdon putkiremonttitiimillä on kokemuksen mukana tuomaa varmuutta ja taitoa toimia erilaisten yhteistyökumppaneiden ja asukkaiden kanssa. Kinkkiseenkin kysymykseen löydetään vastaus ja mahdollisiin haasteisiin ratkaisut. Aikataulut ja budjetti pitää sovitusti, kun kaikki pelaavat saumattomasti yhteen. Asukkaiden tyytyväisyys Lehdon putkiremonttien työn laatuun on ollut huippuluokkaa ja siitä on myös kiittäminen ammattitaitoista tiimiä!

Aloitetaanko kommunikaatio putkiremontista?
Ota yhteyttä ja selvitetään yhdessä, millainen putkiremontin tarve teillä on?

Jaakko Hartikainen, myyntipäällikkö
puhelin 050 518 9888
jaakko.hartikainen@lehto.fi

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä