Search
Close this search box.

2.2.2021

Hyvällä sijainnilla oleva tontti on helppo myydä rakennusliikkeelle

Kirjoittaja

Ville Vänttinen

Moni saattaa ajatella, että käyttöä vailla olevan tai muuten kehityskelpoisen kiinteistön myynti on pitkä prosessi, jossa päivät täyttyvät paperityöstä eikä ole tietoa mistä löytyy oikea ostaja. Näin ei kuitenkaan ole, jos myyt tontin rakennusliikkeelle.

Me Lehdolla etsimme jatkuvasti sopivia kohteita rakennushankkeille ja rakentamisen sekä kiinteistökehityksen ammattilaisina me pystymme tarjoamaan tontista tai maa-alueesta aina markkinatasoisen hinnan.

Kanssamme toiminta lähtee liikkeelle siitä, että selvitämme yhdessä, millainen kiinteistökehittämisen potentiaali omistamallanne kohteella on. Meidän kanssamme toimiessa sinun ei tarvitse huolehtia kaavoitusasioista tai suuresta määrästä paperitöitä.

 

Millainen tontti sopii asuntorakentamiseen?

Olemme ensisijaisesti kiinnostuneita kohteista, jotka sijaitsevat kasvukeskuksissa. Uudisrakentamiseen sopivalla tontilla on keskeinen sijainti hyvien kulkuyhteyksien, kuten juna- tai metroasemien läheisyydessä. Vanhalla asuinalueella sijaitseva ikääntynyt asuinkiinteistö tai esimerkiksi vanha liikerakennus voidaan myös purkaa ja rakentaa tilalle uusi nykyaikainen asuinrakennus. Uudisrakentaminen nostaa alueen arvostusta ja uusien asukkaiden myötä alueen palvelujen kehittymiseen tulee lisämahdollisuuksia.

 

Kolme ensimmäistä askelta onnistuneisiin tonttikauppoihin

  1. Sijainti kasvukeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella
  2. Tontin koko mahdollistaa kerrostalorakentamisen
  3. Nykyinen käyttötarkoitus on jo mahdollisesti aikansa elänyt ja olet halukas selvittämään kiinteistön kehityspotentiaalin

Jos tunnistat omistamasi kiinteistön yllä olevista kohdista, selvitämme mielellämme kanssasi uudisrakentamisen mahdollisuudet.

 

Ota yhteyttä ja teemme tarjouksen tontistasi!

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä