Search
Close this search box.

3.5.2021

”Näistä tulevaisuuden pelaajista kuulemme vielä” Lehto ja Veikkausliiga ovat valinneet uudet NextGen-pelaajat

Kirjoittaja

Lehto Group Oyj

Veikkausliigan ja Lehdon yhteistyö NextGen-ohjelma, jonka tavoitteena on valmistaa ja tukea tulevaisuuden nuoria jalkapallolupauksia matkalla kohti korkeimpia mahdollisia tasoja jatkuu toukokuussa. Vuoden 2021 NextGen-pelaajiksi on valittu seuraavat tulevaisuuden tähtipelaajat:

Lehto on mukana rakentamassa tulevien suomalaisten jalkapallolupauksien tarinaa ja tukemassa heitä matkalla kohti menestystä. Lehto haluaa omalla toimintatavallaan olla rohkea edelläkävijä ja kannustaa pelaajia kehittymään oman alansa huipuksi.

NextGen-ohjelmassa seurataan valittujen pelaajien pelaajapolkua sekä kuullaan asiantuntijoiden ja mentorien ajatuksia pelaajien vahvuuksista ja tulevaisuuden näkymistä. Ohjelmasarjan juontajina nähdään jo edelliseltä kaudelta tuttu Sebastian Sorsa ja uutena kasvona jalkapalloanalyytikko Axel Storbacka. Vakiovieraana studiossa on myös entinen jalkapalloilija ja A-maajoukkueen valmentajana toiminut Mika Nurmela. NextGen-ohjelmasta julkaistaan kauden 2021 aikana kuusi jaksoa.

Lehdon ja Veikkausliigan NextGen-ohjelma nostaa Veikkausliigapelaajista esille uusia tähtiä, joita kannattaa seurata jo nyt.

#edellä #lehto #veikkausliiga #nextgen

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä