Search
Close this search box.

Lehto Group Oyj: Lehto ja Citycon sopivat kauppakeskus Lippulaivan kehittämisen suuntaviivoista

Lehto Group Oyj
Pörssitiedote
19.10.2017 klo 13.00

Lehto ja Citycon sopivat kauppakeskus Lippulaivan kehittämisen suuntaviivoista

Rakennusliike Lehto Oy (”Lehto”) ja Citycon Oyj (”Citycon”) allekirjoittivat maaliskuussa 2016 aiesopimuksen kauppakeskus Lippulaivan ja sen välittömään läheisyyteen tulevien asuinrakennusten suunnittelemisesta ja rakentamisesta Espooseen. Osapuolet ovat yhdessä ulkopuolisten suunnittelijoiden kanssa suunnitelleet kohdetta ja hakeneet ratkaisuja, jotka olisivat sekä Cityconin että Lehdon toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden mukaisia.

19.10.2017 Lehto ja Citycon allekirjoittivat uuden pääsopimuksen kehitysvaiheen loppuun saattamiseksi. Pääsopimuksen mukaan Lehto ja Citycon jatkavat hankkeen kehittämistä ja suunnittelua tavoitteenaan allekirjoittaa lopullinen kauppakeskusta koskeva urakkasopimus sekä asuntojen rakentamista koskeva asuntosopimus 31.3.2018 mennessä. Näiden lopullisten sopimusten syntymisen edellytyksenä on, että osapuolet ovat päässeet yksimielisyyteen hankkeen teknisestä sisällöstä ja rakentamisen aikatauluista, ja että Espoon kaupunkikuvalautakunta on antanut puoltavan ennakkolausunnon Lippulaivan yhteyteen suunnitelluista asuntorakennuksista.

Nyt laadittu pääsopimus ei automaattisesti johda urakkasopimukseen eikä sillä ole vaikutusta Lehdon vuotta 2017 koskeviin taloudellisiin näkymiin.

Lisätietoja:

Lehto Group Oyj
toimitusjohtaja Hannu Lehto
+358 500 280 448
hannu.lehto@lehto.fi

Citycon Oyj
projektijohtaja Heikki Alén
+358 40 567 6619
heikki.alen@citycon.com

Lehto Group lyhyesti

Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä. Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme reilut 1 000 (H1 2017) henkilöä ja vuoden 2016 liikevaihtomme oli 362 miljoonaa euroa. 

Citycon Oyj lyhyesti

Citycon on päivittäistavarakauppavetoisten, kaupungeissa sijaitsevien kauppakeskusten johtava omistaja, kehittäjä ja hallinnoija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhtiön hallinnoiman kiinteistöomaisuuden arvo on yhteensä noin 5 miljardia euroa ja sen osakkeiden markkina-arvo on noin 2 miljardia euroa. Citycon on markkinajohtaja Suomessa ja se on markkinajohtajien joukossa Norjassa, Ruotsissa ja Virossa ja sillä on jalansija Tanskan markkinoilla. Cityconilla on investointitason luottoluokitukset Moody’s:lta (Baa1) ja Standard & Poor’s:lta (BBB). Citycon Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinkiin.

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä