Search
Close this search box.

Lehto ja eQ ovat sopineet merkittävästä hoivakohteen hankkeesta Espoon Kiloon: hoiva-asuminen on siirtymässä syrjäseuduilta kaupunkeihin ja palvelujen äärelle

Lehto Group Oyj
Lehdistötiedote
4.1.2023 klo 10.00

Havainnekuva Ei vastaa yksityiskohtaisesti lopullista toteutusta
Havainnekuva. Ei vastaa yksityiskohtaisesti lopullista toteutusta. Kuva: Lundén Architecture Company.

Lehto ja Erikoissijoitusrahasto eQ Yhteiskuntakiinteistöt ovat sopineet merkittävästä hoivakohteen hankkeesta Espoon Kilossa. Kohde on hoivarakentajana kokeneen Lehdon historian suurin hoivakohde. Forstmestarinpihalle rakennetaan kaksi nelikerroksista uudisrakennusta, joihin tulee tarjolle vanhusten palveluasumista, tehostettua palveluasumista ja vammaispalvelulain mukaista asumista. Yhteensä kohteessa on 148 asuntoa ja asukaspaikkaa. Rakentaminen alkaa keväällä 2023 ja valmistuu kahdessa osassa vuoden 2024 aikana. Kiinteistöön tulee energiaratkaisuksi ekologinen ja edullinen maalämpö sekä katolle rakentuvat aurinkokeräimet.

”Lehdon ja eQ:n kumppanuus tuo Espooseen lisää kaivattua hoiva-asumista hyvälle sijainnille. Hoiva-asumisen markkina on muuttunut viime vuosina, sillä hoiva-asuminen ratkaisuineen siirtyy syrjäseuduilta kaupunkeihin ja hyvien palvelujen ääreen. Seniorit haluavat asua paitsi palvelujen, myös kaupungeissa asuvien aikuisten lapsiensa lähellä”, kertoo Lehdon Asunnot-palvelualueen johtaja Tero Karislahti.

”Kaupungistuminen koskee myös ikääntyvää väestöä ja tässä Lehdon kehittämässä kohteessa tarjotaan energiatehokasta ja vastuullista tilaa toimijoille. Yhteistyö Lehdon kanssa on sujunut hyvin ja kohde sopii erinomaisesti meidän strategiaamme”, kertoo Jennifer Eloheimo, sijoitusjohtaja, eQ Yhteiskuntakiinteistöt.

Lisätietoja:
Tero Karislahti, Asunnot-palvelualueen johtaja, puh. 040 843 9895
Jennifer Eloheimo, Erikoissijoitusrahasto eQ Yhteiskuntakiinteistöt sijoitusjohtaja, puh. 050 547 3660

 

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä