Search
Close this search box.

Lehto ja eQ:n Asuntorahasto ovat sopineet kahden asuinkerrostalon rakentamisesta pääkaupunkiseudulle

Lehto Group Oyj
Lehdistötiedote
21.10.2022 klo 10.00


Havainnekuva (Ruskeasuo). Kuva ei vastaa yksityiskohtaisesti lopullista toteutusta.

Lehto ja eQ:n Asuntorahasto ovat sopineet kahden asuinkerrostalon rakentamisesta pääkaupunkiseudulle. Espoon Nihtisiltaan rakentuu kahdeksan kerroksinen talo, jossa on kohteen valmistuessa yhteensä 70 asuntoa. Helsingin Ruskeasuolle puolestaan rakentuu kahdeksaan kerrokseen yhteensä 64 asuntoa. Kohteisiin tulee tarjolle monipuolisesti eri asuntokokoja aina yksiöistä neliöihin. Kohteiden rakentaminen on jo käynnissä: Nihtisillan kohde valmistuu vuoden 2023 lopulla ja Ruskeasuon kohde vuoden 2024 alkupuoliskon aikana.

”Lehdon ja eQ:n pitkän kumppanuuden kautta pääkaupunkiseudulle saadaan lisää viihtyisiä kaupunkikoteja hyville sijainneille ja toimivien palvelujen ääreen. Näissä kohteissa kiinnostavaa on muun muassa teollisen esivalmistuksen hyödyntäminen, sillä kerrostalojen kylpyhuone-keittiömoduulit taloihin valmistetaan Lehdon kotimaisilla tehtailla. Teollinen esivalmistus varmistaa laadun, nopeuttaa työmaavaihetta ja vähentää rakentamisen materiaalihävikkiä. Ruskeasuon kohde lukeutuu A-energialuokkaan, johon Lehto tähtää jatkossa kaikissa asuinkohteissaan”, toteaa Lehdon myyntijohtaja Mikko Jalava

”Olemme erittäin iloisia yhteistyön jatkumisesta Lehdon kanssa. Nämä pääkaupunkiseudulle rakentuvat kohteet sopivat erinomaisesti rahastoomme ja tulevat tarjoamaan asukkailleen hyvää asumista ja arjen helppoutta hyvien lähipalveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä”, sanoo eQ:n asuntorahastoista vastaava sijoitusjohtaja Markus Pitkänen.

eQ Varainhoito Oy:n hallinnoimat kaksi asuntorahastoa sijoittavat vapaarahoitteisiin vuokra-asuntoihin pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa. Ensimmäinen kesällä 2020 perustettu asuntorahasto on suljettu ja sen kaikki tulevat kohteet on kiinnitetty, helmikuussa 2022 perustetun eQ Asunnot II:n varainkeruu ja sijoitustoiminta on parhaillaan käynnissä.

Lisätietoja:
Mikko Jalava, myyntijohtaja, Lehto Asunnot, puh. 050 424 0813

Markus Pitkänen, sijoitusjohtaja, eQ Varainhoito Oy, puh. 050 371 2898

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä