Search
Close this search box.

Lehto siirtää Oulun tehtaan tuotantonsa Oulaisiin

Lehto Group
Mediatiedote
7.2.2019 klo 12.30

Lehto Groupin tehdastuotannon yksikkö Lehto Components Oy siirtää Oulun tehtaan tuotantonsa Oulaisten tehtaan hiljattain valmistuneisiin tuotantotiloihin. Oulun tehdas Toppilassa on valmistanut tähän asti putkistoelementtejä ja teknisiä tiloja. Tuotanto pyritään siirtämään Oulusta Oulaisiin viimeistään huhtikuun 2019 loppuun mennessä.

Muutokseen liittyen käytiin yt-neuvottelu, jonka piiriin lukeutui yhteensä 13 henkilöä. Neuvottelun tuloksena yhtiö joutuu irtisanomaan 11 työsuhdetta.

”Lehto käynnisti syksyllä 2018 toiminnan Oulaisten uusimmissa tuotantotiloissa. On luontevaa ja yhtiön näkökulmasta kustannustehokasta siirtää Oulun toiminnot uusiin tiloihin. Toki neuvotteluissa jouduttiin toteamaan myös se ikävä tosiasia, että kaikille työtä ei pystytty järjestämään Lehdolla”, kertoo Lehto Componentsin johtaja Pekka Korkala.

Lisäksi ovat päättyneet seinäelementtejä valmistavan Iin tehtaan yt-neuvottelut, jotka käsittelivät lomautuksia. Neuvotteluissa päädyttiin enintään kolmen kuukauden määräaikaiseen lomautukseen. Iissä neuvottelun piirissä oli yhteensä 38 henkilöä.

Lisätietoja:

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä