Search
Close this search box.

TA-Yhtymä Oy ja Lehto sopivat kerrostalon kaupasta Espoon Nihtisillassa

Lehto Group Oyj
Lehdistötiedote
25.11.2022 klo 10.00

Rakennusyhtiö Lehto ja TA-Yhtymä Oy ovat sopineet kerrostalon kaupasta Espoon Nihtisillassa. Kyseessä on ARA-kohde, jossa on yhteensä 29 asuntoa kahdeksassa kerroksessa. Asuntovalikoimaa löytyy kaksioista neliöihin ja asuntojen keskipinta-ala on noin 62 neliötä. Tässä kohteessa ei ole tarjolla yksiöitä. Kohteen rakentaminen alkaa tammikuussa 2023 ja se valmistuu keväällä 2024. Kyseessä on pitkän korkotuen vuokratalokohde ja asukashaun on tarkoitus alkaa syksyllä 2023.

”Kohteessa hyödynnetään modulaarista rakentamista ja teollista esivalmistusta Lehdon kotimaisilta tehtailta. Kylpyhuone-keittiömoduulit Oulaisista tuodaan työmaalle täysin valmiina tuotteina ja lasketaan suoraan kerroksiin. Teollisen esivalmistuksen hyödyntäminen lyhentää ja helpottaa työmaavaihetta”, kertoo Lehto Asuntojen hankepäällikkö Jussi Rantanen.

”On mukava päästä tekemään jälleen yhteistyötä Lehto Asuntojen kanssa. Uskomme, että laadukkaille vuokra-asunnoille on alueella kysyntää ja odotamme jo innolla rakennustöiden käynnistymistä”, kommentoi TA- Rakennuttaja Oy:n rakennuttajapäällikkö Topi Kekki hanketta.

Lisätietoja:
Jussi Rantanen, hankepäällikkö, Lehto Asunnot Oy, puh. 040 753 3099
Lotta Snellman, myynti, TA-Yhtymä Oy, puh. 040 922 2441

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä