Search
Close this search box.

Lehto Group Oyj ostaa korjausrakentamiseen keskittyneen Rakennus Oy Warecon osakekannan

Lehto Group Oyj pörssitiedote 03.10.2016 klo 10.00

Lehto Group Oyj ostaa korjausrakentamiseen keskittyneen Rakennus Oy Warecon osakekannan

Lehto Group Oyj (”Lehto”) on 3.10.2016 allekirjoitetulla sopimuksella ostanut Rakennus Oy Warecon (”Wareco”) koko osakekannan. Wareco on Suomen pääkaupunkiseudulla toimiva korjausrakentamisen yhtiö, joka tekee kiinteistöjen peruskorjauksia, asunto-osakeyhtiöiden putkiremontteja, julkisivujen korjaus- ja muutostöitä sekä lisä- ja täydennysrakentamista. Warecon avainhenkilöstöllä on usean vuosikymmenen kokemus korjausrakentamisesta.

Yrityskauppa tukee Lehdon kasvutavoitteita, sillä investoinnin avulla Lehto vahvistaa ja laajentaa korjausrakentamisen liiketoimintaansa. Kaupan myötä Lehtoon saadaan lisää ammattitaitoista henkilöstöä muun muassa laajojen korjausrakentamishankkeiden ja linjasaneerausten toteuttamiseen.

Wareco työllistää kaupantekohetkellä 70 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2015 oli 28,7 miljoonaa euroa ja liikevoitto 0,7 miljoonaa euroa.

Osakkeiden kauppahinta ilman hankitun yhtiön kassavaroja ja korollisia velkoja on noin 2,6 miljoonaa euroa. Täsmällinen hankintahinta varmistuu hankintahetken välitilinpäätöksen valmistuttua. Lehto maksaa myös lisäkauppahintaa Warecon vuosien 2016, 2017 ja 2018 tulosten perusteella. Kauppahinta maksetaan käteisellä Lehdon kassavaroista.

Kaupalla ei ole merkittävää vaikutusta Lehdon vuoden 2016 tulokseen tai taloudelliseen asemaan eikä se muuta Lehto Groupin aikaisemmin julkaisemia vuotta 2016 koskevia taloudellisia näkymiä.

Lisätietoja:

Hannu Lehto, toimitusjohtaja
puh. 0500 280 448
hannu.lehto@lehto.fi

Veli-Pekka Paloranta, talousjohtaja
Puh. 0400 944 074
veli-pekka.paloranta@lehto.fi

Lehto Group lyhyesti

Lehto Group on talousohjattuun rakentamiseen keskittyvä suomalainen rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Yhtiön missio on olla innovatiivinen rakennusalan uudistaja. Yhtiö on jakanut toimintansa neljään palvelualueeseen: Toimitilat, Asunnot, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Lehto Group toimii tällä hetkellä Suomessa ja se on maantieteellisesti keskittynyt kasvukeskuksiin, jotka muodostavat merkittävän osan rakentamisen volyymista. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli 276 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli tilikauden 2015 päättyessä 423 henkilöä.

www.lehto.fi

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä