Search
Close this search box.

Lehto Group Oyj: Lehto rakentaa majoitustilat noin 1 000:lle Pyhäjoen ydinvoimalatyömaan työntekijälle

Lehto rakentaa majoitustilat noin 1 000:lle Pyhäjoen ydinvoimalatyömaan työntekijälle

Lehto Group Oyj pörssitiedote 26.8.2016 klo 8.00

Lehto Group Oyj:n tytäryhtiö Rakennuskartio Oy on allekirjoittanut urakkasopimuksen Joint Stock Company ”Concern Titan-2” Suomen sivuliikkeen kanssa majoitustilojen rakentamisesta noin 1 000 Pyhäjoen ydinvoimalatyömaan työntekijälle. Hanke toteutetaan kvr-urakkana, jossa Lehto vastaa hankkeen suunnittelusta ja rakentamisesta vaiheittain asiakkaan kanssa sovitun aikataulun ja maksuerien mukaisesti.

Hankkeessa käytetään Lehdon moduulirakennuskonseptia, jossa rakennukset kootaan Lehdon tehtaalla rakennetuista huoneistoelementeistä. Hankkeen kokonaiskerrosala on noin 17 000 m² ja ensimmäisten huoneistojen arvioidaan olevan asuinkäytössä huhtikuussa 2017. Kokonaisuudessaan hankkeen arvioidaan valmistuvan tammikuussa 2019.

Rakennusurakan arvonlisäveroton kokonaisarvo on noin 25,3 miljoonaa euroa ja se ei muuta Lehto Groupin aikaisemmin julkaisemia vuotta 2016 koskevia taloudellisia näkymiä.

Lisätietoja:

Hannu Lehto, toimitusjohtaja
0500 280 448
hannu.lehto@lehto.fi

Veli-Pekka Paloranta, talousjohtaja
0400 944 074
veli-pekka.paloranta@lehto.fi

Lehto Group lyhyesti

Lehto Group on talousohjattuun rakentamiseen keskittyvä suomalainen rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Yhtiön missio on olla innovatiivinen rakennusalan uudistaja. Yhtiö on jakanut toimintansa neljään palvelualueeseen: Toimitilat, Asunnot, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Lehto Group toimii tällä hetkellä Suomessa ja se on maantieteellisesti keskittynyt kasvukeskuksiin, jotka muodostavat merkittävän osan rakentamisen volyymista. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Kempeleessä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli 276 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa oli tilikauden 2015 päättyessä 423 henkilöä.

www.lehto.fi

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä