Search
Close this search box.

Lehto Group rakentaa Virroille uuden Tokmanni-myymälän

Mediatiedote
Lehto Group Oyj
3.4.2019 klo 13.55

Tokmanni-kauppaketju laajentaa liiketoimintaansa Virroille. Uusi myymälä on tarkoituksena avata asiakkaille joulun 2019 sesonkimyyntiin. Tontti, jolle Tokmanni rakennetaan, sijaitsee Virtain keskustan tuntumassa, Kantatie 66:n ja keskustaan johtavan Asematien risteyksessä. Rakentajana toimii Tokmannin myymälöitä ennenkin rakentanut Lehto Group. Kohde käsittää noin 2 850 kerrosalaneliömetriä, jonka lisäksi alueelle rakennetaan erillinen puutarhamyymälä.

”Lehdon talousohjatun rakentamisen malli mahdollistaa tämän kaltaisten liiketilojen rakentamisen nopealla aikataululla ja kustannustehokkaasti. Etsimme Tokmannin kanssa yhdessä ratkaisun, joka oli toimiva niin laadullisesti kuin taloudellisestikin. Oleellista oli huomioida muun muassa liiketilan näkyvyys ja tontin käytettävyys myymälän asiakkaiden näkökulmasta. Tokmannin rakentamisessa hyödynnämme kotimaisilla tehtaillamme valmistettuja, laadukkaita elementtejä”, kertoo aluejohtaja Mikko Mensio Lehdolta.

Lisätietoja:
Mikko Mensio, aluejohtaja, Lehto Group Oyj, Toimitilat-palvelualue, puh. 040 175 1430

Tokmanni lyhyesti:

Tokmanni on Suomen suurin halpakauppaketju. Noin 3 600 tokmannilaista helpottaa ihmisten arkea ja juhlaa tarjoamalla monipuolisen ja ajankohtaisen valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä merkkituotteita sekä muita laadukkaita tuotteita aina edulliseen hintaan. Lähes 200:n eri puolilla Suomea sijaitsevan myymälänsä ja verkkokauppansa ansiosta Tokmanni on aina lähellä palvelemassa ihmisiä. Vuonna 2018 Tokmannin liikevaihto oli 870,4 miljoonaa euroa. Tokmannin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalle. 

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä