Search
Close this search box.

Muutoksia Lehto Group Oyj:n johtoryhmässä

Pörssitiedote
Lehto Group Oyj
1.4.2019 klo 18.00

Lehto Group Oyj:n konsernin johtoryhmän kokoonpano muuttuu 1.4.2019 alkaen. Asunnot-palvelualueen johtajana toiminut Pasi Kokko jää henkilökohtaisista syistä pois Lehdon palveluksesta ja konsernin johtoryhmästä. Hän on työskennellyt yhtiön palveluksessa vuodesta 2013, ensin asuntotuotannon parissa toimineen tytäryhtiön toimitusjohtajana, ja vuodesta 2017 alkaen Asunnot-palvelualueen johtajana. Lehto on käynnistänyt prosessin palvelualueen uuden johtajan rekrytoimiseksi. Lehdon toimitusjohtaja Hannu Lehto toimii oman toimensa ohella palvelualueen johtajana siihen saakka, kunnes uusi johtaja aloittaa tehtävässä.

”Lehdon Asunnot-palvelualue on viime vuosina kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista asuntorakentajista ja on nykyisin suurin palvelualueemme. Pasi Kokon työ ajoittuu vuosiin, jolloin kasvua on rakennettu poikkeuksellisen voimakkaasti. Haluamme kiittää häntä työpanoksesta kasvun yhtenä ajurina”, toteaa Lehto Group Oyj:n toimitusjohtaja Hannu Lehto.

Uutena jäsenenä konsernin johtoryhmässä aloittaa Lehdon henkilöstöjohtaja Kaarle Törrönen. Hän on toiminut henkilöstöjohtajan tehtävässään Lehdolla marraskuusta 2018 alkaen.

Konsernin johtoryhmän kokoonpano on 1.4.2019 alkaen seuraava:

Hannu Lehto, toimitusjohtaja

Veli-Pekka Paloranta, talousjohtaja

Jaakko Heikkilä, johtaja, Toimitilat-palvelualue

Ville Kettunen, johtaja, Hyvinvointitilat-palvelualue

Timo Reiniluoto, johtaja, Liiketoiminnan tukipalvelut

Pekka Korkala, johtaja, Tehdastuotanto

Arto Tolonen, kehitysjohtaja

Kaarle Törrönen, henkilöstöjohtaja

Lisätiedot:

Hannu Lehto
Toimitusjohtaja
hannu.lehto@lehto.fi
0500 280 448

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä