Search
Close this search box.

Lehto Group Oyj:n vuosikertomus 2023 julkaistu

Lehto Group Oyj
Pörssitiedote
30.4.2024 klo 13.31

Lehto Group Oyj on julkaissut vuosikertomuksensa ja palkitsemisraportin vuodelta 2023. Vuosikertomus sisältää tilinpäätöksen, hallituksen toimintakertomuksen, tilintarkastuskertomuksen sekä selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä.

Julkaisut löytyvät kokonaisuudessaan yhtiön www-sivuilta osoitteesta www.lehto.fi/sijoittajille. Julkaisuista on tarjolla suomen ja englanninkieliset versiot.

Lehto julkaisee tilinpäätöksensä myös European Single Electronic Format (ESEF) raportointivaatimusten mukaisena xHTML-tiedostona. ESEF-tilinpäätöstä ei ole tilintarkastettu.

Lehto julkaisi tilinpäätöstiedotteen 27.3.2024. Tilinpäätöstiedotteessa julkaistut tilintarkastamattomat tilinpäätöstiedot perustuivat tiedotteen julkaisuhetkellä oleviin arvioihin. Tilinpäätöstiedotteessa tuotiin esille, että mahdollisten myyntineuvottelujen lopputuloksista riippuen yhtiön varojen ja velkojen kirjanpitoarvo voi muuttua tilinpäätöstiedotteessa esitetyistä tilinpäätöstiedoista. Edellä mainittuja myyntineuvotteluja ei ole toistaiseksi saatettu loppuun, mutta yhtiön johto on tarkentanut omaisuuserien arvojen arvioita, mistä johtuen tilinpäätöstiedotteen julkaisun jälkeen tilinpäätökseen on kirjattu taseen varoihin vielä 1,9 miljoonan arvonalentuminen.

Varsinainen yhtiökokous pidetään kesäkuun 2024 loppuun mennessä.

 

Lisätiedot:

Veli-Pekka Paloranta
Talousjohtaja
veli-pekka.paloranta@lehto.fi
Puh. 0400 944 074

 

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä