Search
Close this search box.

Lehto Group Oyj, sisäpiiritieto: Lehdon toimitusjohtaja vaihtuu

Lehto Group Oyj
Sisäpiiritieto
24.4.2024 klo 23.00

Lehto Group Oyj:n (”Lehto”) hallitus ja toimitusjohtaja Juuso Hietanen ovat yhdessä sopineet, että Hietasen toimitusjohtajasopimus päättyy 30.4.2024. Hietanen jatkaa yhtiön palveluksessa neuvonantajana toukokuun 2024 loppuun saakka, mihin asti Hietasen keskeinen tehtävä on edistää Lehdon tytäryhtiön Lehto Components Oy:n liiketoimintaosien myyntejä ja uudelleen järjestelyitä.

Yhtiön hallitus on nimittänyt hallituksen jäsenen Hannu Lehdon toimitusjohtajaksi 1.5.2024 lukien. Hannu Lehto jatkaa hallituksen jäsenen roolissa toimitusjohtajan tehtävien ohella.

 

”Teemme jatkuvasti kaikkemme, että tilanteeseen saadaan yhtiön jatkuvuuden ja osakkeenomistajien kannalta mahdollisimman hyvä ratkaisu. Kuten kaikki tietävät, markkinatilanne on ollut todella haastava ja uskomme, että ratkaisut löytyvät suunnitellusta uusille liiketoiminta-alueille siirtymisestä. Olen sitoutunut edistämään liiketoimintaosien myymistä ja rakennejärjestelyjä kohti uutta, ja Lehdon suunniteltu uusille liiketoiminta-alueille siirtyminen tarvitsee uuden vetäjän”, avaa Hietanen ratkaisunsa taustaa.

 

”Yhtiöllä ei ole enää rakentamisliiketoimintaa ja olemme arvioimassa vaihtoehtoja uusille liiketoiminta-alueille siirtymiseksi. Yhtiöön tarvitaan tässä vaiheessa yrittäjyyttä ja koen, että itselläni on sillä saralla annettavaa. Organisaatiomme on supistunut pieneksi ja olemme kokoamassa tiimiä viemään yhtiön uuteen vaiheeseen”, Hannu Lehto toteaa.

 

Lehto Group Plc

Hallitus
 

 

Lisätietoja:

Hannu Lehto

Hallituksen jäsen

+358 500 280 448

 

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä