Search
Close this search box.

Lehto on lakkauttanut Korjausrakentamisen palvelualueen ja rajaa korjaustoimintaansa

Lehto Group Oyj
Pörssitiedote
25.1.2019 klo 13.00

Lehto kertoi 2.11.2018 julkaistussa tiedotteessa suunnittelevansa Korjausrakentaminen-palvelualueen lakkauttamista ja korjausrakentamisen toimintojen sulauttamista toisiin palvelualueisiin. Suunnitelman mukaisesti Korjausrakentaminen-palvelualue on lakkautettu ja korjausrakentamisen toiminnot on siirretty kahdelle muulle palvelualueelle.

Muutokset Toimitilat-palvelualueella

Meneillään olevat peruskorjaushankkeet on siirretty Toimitilat-palvelualueelle, missä ne viedään loppuun nykyisellä projektiorganisaatiolla. Hankkeiden ohjaukseen liittyviä henkilöstöresursseja on vahvistettu.

Lehto arvioi meneillään olevien peruskorjaushankkeiden valmistuvan vuoden 2019 puoliväliin mennessä. Projektien päätyttyä projektiorganisaatio siirtyy muihin Toimitilat-palvelualueen projekteihin.

Jatkossa uusia peruskorjaushankkeita tehdään valikoidusti vain siinä tapauksessa, että korjaaminen liittyy uudisrakentamishankkeisiin tai kun ne ovat merkityksellinen osa suurempaa kaupallista kokonaisuutta. Lehto on sitoutunut joihinkin tällaisiin hankkeisiin jo ennen Korjausrakentaminen-palvelualueen lakkauttamista.

 
Muutokset Asunnot-palvelualueella

Lakkautetun Korjausrakentaminen-palvelualueen sisällä on tehty kannattavaa linjasaneeraustoimintaa, joka on siirretty Asunnot-palvelualueelle, missä sitä tullaan edelleen kehittämään ja jatkamaan.

Lisäksi Lehto jatkaa korotusrakentamisen konseptin kehittämistä ja sen hyödyntämistä putkiremonttien yhteydessä. Lehto näkee, että korotusrakentamisoikeuden myynti on asunto-osakeyhtiöille yksi keino rahoittaa linjasaneeraushankkeita.

Lisätietoja:

Hannu Lehto, toimitusjohtaja, Lehto Group Oyj
P
uh. 0500 280 448
hannu.lehto@lehto.fi

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä