Search
Close this search box.

Lidl ja S-market Vantaan Kivistön palvelukeskuksen ankkurivuokralaisiksi

Lehto Group Oyj 
Lehdistötiedote 
10.3.2021 klo 9.15

Vantaan Kivistön palvelukeskuksen ankkurivuokralaiset on vahvistettu. Kauan alueelle kaivattuja päivittäispalveluja tulevat tarjoamaan Lidl ja S-market. Asian vahvistuttua hankekehitys etenee jälleen askeleen eteenpäin. Hankekehittäjänä toimiva Lehto neuvottelee
aktiivisesti tarjontaa täydentävistä palveluista. 


Havainnekuva. Ei vastaa yksityiskohtaisesti lopullista toteutusta.
 

Kesällä 2020 käynnistynyt Vantaan Kivistön palvelukeskuksen hankekehittäminen etenee hyvässä vauhdissa. Viimeisessä vaiheessa on vahvistettu keskuksen ns. ankkurivuokralaiset eli päivittäistavarakaupat, joita ovat Lidl ja S-market. 

”HOK-Elannolla on ollut jo pitkään tarve parantaa palveluitaan Kivistössä. Olemme hyvin iloisia, että onnistuimme vihdoin tavoitteessamme ja saamme avattua Kivistössä S-marketin osana Lehdon hanketta”, kertoo HOK-Elannon kiinteistöjohtaja Jyrki Karjalainen.  

’’Lidlillä on ilo olla tarjoamassa Kivistön asukkaille kauan kaivattuja päivittäistavarakaupan palveluita sekä vauhdittamassa hintakilpailua kasvavalla alueella. Koko hankkeen aikana meillä on ollut avoin ja tehokas keskusteluyhteys hanketta toteuttavaan Lehtoon. Lisäksi Vantaan kaupungilla on ollut selkeä ja määrätietoinen tavoite tuoda palvelukeskittymä pitkän odotuksen jälkeen kivistöläisille”, toteaa Lidlin kiinteistö- ja kehitysjohtaja Virpi Kaikkonen. 

”Lehdolla on pitkä historia kauppapaikkojen hankekehittäjänä ja rakentajana. Meiltä löytyi sekä kokemus että vuokralaisverkostot Kivistön pitkäaikaisen pulman ratkaisemiseen. On todella hienoa, että saamme olla hankekehittämässä palvelut kivistöläisten saataville. Konseptin lähtökohtana tällä erää on ollut vastata alueen tärkeimpiin, päivittäisen asioinnin palveluntarpeisiin”, toteaa aluejohtaja Heikki Schemeikka Lehdolta. 

Projektin tavoitteena on avata kaupalliset tilat loppuvuodesta 2022. Vantaan kaupunki ja Lehto allekirjoittivat helmikuussa sopimukset maanvuokraukseen ja palvelukeskuksen toteutukseen liittyen. Lisäksi allekirjoitettiin kaupungin vuokratiloihin liittyvät sopimukset, jotka koskevat terveysasemaa ja kaupunkikulttuurin (kirjasto, nuorisotilat) tiloja. Tällä hetkellä palvelukeskuksen rakennuslupaprosessi on käynnissä.  

Vuokrausneuvottelut ovat edenneet laadittujen tavoitteiden ja aikataulujen mukaan. Keskusteluissa ovat tärkeässä roolissa myös kaupunkilaisten toiveet ja odotukset, joita Lehto keräsi kesällä toteutetussa sosiaalisen median kyselyssä.  

Lisätietoja: 
Heikki Schemeikka, aluejohtaja, Lehto Tilat Oy, puh. 040 535 0031 
Jyrki Karjalainen, kiinteistöjohtaja, HOK-Elanto, puh. 050 486 9991 
Lidl Suomen viestintä, media@lidl.fi, puh. 09 2345 6400 

Vuokralaisten yhteydenotot: 
Kenneth Nyman, hankejohtaja, Lehto Tilat Oy, puh. 050 471 4160
lehto.fi/kivisto

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä