Search
Close this search box.

Attendo Äänekoski

Olemme rakentaneet Äänekosken rauhallisiin maisemiin vanhusten palvelutalon Attendo Oy:lle. Hanke on toteutettu kokonaisvastuu-urakkana Äänekosken Suolahteen. Kohde on 40-paikkainen, kaksikerroksinen vanhusten palvelutalo kylän keskustassa, lähellä satamaa.

Kohteen tiedot

Asemakatu 6
Osoite

Äänekoski
Kaupunki

2018
Rakennusvuosi

Attendo Oy
Tilaaja

Lehto Tilat Oy
Toteuttaja

1 563 m2
Pinta-ala

Hyvä ja turvallinen asuinympäristö on tärkeä asia kaikille, erityisesti tuen tai hoivan tarpeessa oleville ihmisille. Toteutamme hyvinvointitilaratkaisuja pienistä hoivakodeista aina suuriin kouluihin ja sairaalahotelleihin saakka.

Palveluasunnot mahdollistavat mahdollisimman itsenäisen elämän asukkailleen. Teemme tilaratkaisuista viihtyisiä ja kodikkaita, ja toiminnoissa on huomioitu turvallisuus sekä helppokäyttöisyys.

 

Tyylikäs palvelutalo puujulkisivulla

Olemme rakentaneet Äänekosken rauhallisiin maisemiin vanhusten palvelutalon Attendo Oy:lle. Hanke on toteutettu Lehdon kokonaisvastuu-urakkana Äänekosken Suolahteen. Kohde on 40-paikkainen, kaksikerroksinen vanhusten palvelutalo kylän keskustassa, lähellä satamaa. Kerrosalaa kohteessa on 1563 m2. Suolahden pääkadun varrella palvelutalon lähiympäristöstä löytyy kauppoja ja asuinkerrostaloja. Vanhusten palvelutaloon on tehty myös rauhallinen sivupiha.

Betonirunkoisen rakennuksen julkisivu on puuta, rappauspintaisella puuelementillä. Huopakattoisen palvelutalon julkisivu on kellertävän valkoinen, josta puolet on tummaa Cembrit-levyä. Jokaisessa huoneessa on oma ikkuna, joka tuo valoa ja tilan tuntua.

Yksityiskohdat on suunniteltu lisäämään asukkaiden ja henkilökunnan turvallisuutta ja viihtyvyyttä. Tilaratkaisuissa on huomioitu myös vierailijat. Avarat ja valoisat tilat luovat hyvät mahdollisuudet mukavaan ja virikkeelliseen toimintaan.

Palvelutalo nollavirheluovutuksella

Kohde luovutettiin 0-virheluovutuksena tyytyväiselle asiakkaalle vuoden 2018 lokakuussa. Nollavirheluovutuksessa rakennus on luovutettu virheettömänä ja ilman puutteita. Tämä hanke onkin oiva esimerkki Lehto Tilojen varmasta ja laadukkaasta kädenjäljestä, johon asiakas on ollut tyytyväinen.

Tämä kaksikerroksinen palvelutalo toteutettiin suunnittelusta luovutusvaiheeseen asti noin vuoden aikana. Itse rakennusvaihe kesti noin 11 kuukautta. Tehokas hankeaika oli seurausta rakentamisen varmasta otteestamme ja siitä, että toteutetussa vanhusten palvelutalossa hyödynnettiin omaa konseptiamme ja kokemustamme hoivakotirakentajana. Tehokkaan hankeajan mahdollisti myös oma moduulituotantomme, joka tuo rakentamiseen varmuutta ja nopeutta.

Olemme hyödyntäneet rakennusvaiheessa oman tuotantomme kylpyhuone- ja seinäelementtejä, jotka takaavat kuivaketjun ja parantavat rakentamisen laatua.

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.