Search
Close this search box.

VetreaElo Maria ja VetreaNeuron, Kuopio

Kuopiossa, hyvien palveluiden äärellä, Lippumäellä sijaitsee Lehdon rakentama VetreaElo Maria asumispalvelukoti sekä sen yhteyteen laajennuksena tehty VetreaNeuron. VetreaElo tarjoaa pitkä- ja lyhytaikaista asumispalvelua vammautuneille ja neurologisia sairauksia sairastaville henkilöille. VetreaElo Marian ja VetreaNeuronin rakennusvaiheessa mukauduimme nopeasti muuttuviin suunnitelmiin onnistuneesti.

Kohteen tiedot

Letkukaari 5
Osoite

Kuopio
Kaupunki

2019
Rakennusvuosi

Vetrea
Tilaaja

Lehto Tilat Oy
Toteuttaja

1 200
Pinta-ala

VetreaElo Maria asumispalvelukoti on kooltaan noin 1 200 m2. Yksikössä olevien asuntojen koot vaihtelevat 23–26 m2 välillä. Ne on suunniteltu muovautumaan asukkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Jokaisessa asunnosta löytyy oma wc ja kylpyhuone sekä varaus minikeittiölle. Suurimmassa osassa asuntoja on oma uloskäynti terassille. Talossa on tilaa 30 asukkaalle.

Laajennusosasta jatkoa yhteistyölle

VetreaElo Marian asumispalvelukotia alettiin rakentamaan vuonna 2018. Alkuperäisen rakennuksen maatöitä tehdessä, Vetrea osti neurologiseen kuntoutukseen erikoistuneen liiketoiminnan. Tämä muutti Lehdon ja Vetrean alkuperäistä suunnitelmaa asumispalvelukodin rakentamisesta niin, että Lehto rakensi lopulta VetreaElo Mariaan laajennusosan, jossa toimii Vetrean neurologinen kuntoutuskeskus VetreaNeuron. Asumispalvelukoti avautui käyttöön vuonna 2018 ja laajennusosa loppuvuonna 2019.

VetreaNeuronin 1 200 m2 kokoisessa laajennusosassa on 7 huonetta ja muita yleisiä tiloja kuten fysio- ja toimintaterapiatilat, vastaanottohuoneita, kuntoutustila laitteistoineen, ryhmätila, terapia-allas sekä infrapunasauna. Laajennusosaa suunnitellessa eri kuntoutusvälineiden erityispiirteet oli tärkeä ottaa huomioon ja tässä oli tärkeää hyvä vuoropuhelu Vetrean asiantuntijoiden kanssa.

Joustavuus ja nopea reagointi toi tyytyväisen asiakkaan

Lehto pystyi mukautumaan laajennusosan rakentamiseen ja suunnitteluun sekä onnistui reagoimaan muuttuviin suunnitelmiin nopeasti. Saimme asiakkaalta täydet pisteen heidän arvioidessa onnistumistamme kohteen rakentamisessa. Lehto onnistui rakentamisen kokonaislaadussa, aikataulun hallinnassa, työturvallisuudessa ja yhteistyökyvyssä parhain arvosanoin.

Tehdastuotteista aikatauluhyötyjä

Tehtaalla esivalmistetut tuotteemme tuovat laatua ja pitävät projektin aikataulussa. Kuopion VetreaElon kohteissa käytimme kahta eri tehdastuotettamme – seinäelementtejä sekä kylpyhuonelementtejä. Valmistamme tehdastuotteemme kotimaisilla tehtailla

Korkealaatuiset puurunkoiset seinäelementit voidaan valmistaa yksi ja kaksikerroksisiin kohteisiin.

Lehdon Suomessa valmistettuihin seinäelementtiin voi valmiiksi asentaa verhouksen, ikkunat, ikkunapellit ja -pielilaudat. Lue lisää seinäelementeistä!

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.