Parannamme rakentamisen tuottavuutta.

Talousohjattu rakentaminen lyhyesti

Lehto on talousohjatun rakentamisen kehittäjä ja edelläkävijä. Emme halua keksiä pyörää aina uudestaan vaan päinvastoin parantaa rakentamisen tuottavuutta!

Lehdon toiminta perustuu modulaarisuuteen ja muunneltavuuteen, jolloin uudet tilat ovat varmasti yksilölliset. Ja mikä tärkeintä: suunniteltu siihen tarkoitukseen, mihin niitä oikeasti käytetään. Onnistuneessa tilassa kaikki palaset ovat kohdillaan, ja tila on viihtyisä ja käytännöllinen jokaiselle käyttäjälle. Muunneltavuudesta on toki hyötyä myös silloin, kun on otettava huomioon tontin koko ja muoto, kaavamääräykset ja piha-alueet.

Talousohjattu rakentaminen koostuu kolmesta elementistä:

Suunnittelunohjaaminen
Jopa 80 % rakentamisen kustannuksista määräytyy jo suunnittelupöydällä. Pidämme siis ”kiinni” suunnittelijan kynästä. Lehto haluaa ohjata itse suunnitteluvaiheen, ja määrittää kustannusten syntymistä.
Toistettavat vakioratkaisut
Toimivat vakioratkaisut nopeuttavat suunnitteluprosesseja ja työmaan valmistumista.Emme keksi ”pyörää aina uudestaan” vaan hyödyntämällä pitkän tuotekehityksen tuloksena löydettyjä, toistettavia, laadukkaita vakioratkaisuja
Innovatiivinen moduuli- ja elementtituotanto
Valmistus omilla tehtailla takaa kuivaketjun sekä tasaisen ja korkean laadun. Moderni, teollinen esivalmistus on tapa nopeuttaa työmaavaihetta.

Tutustu mitä asiakashyötyjä talousohjattu rakentaminen tuo

Lue lisää tehdastuotannostamme ja katso kuinka tekniikkastudiomme valmistuu