Search
Close this search box.

Lehto Group Oyj: Lehto ja Vantaan kaupunki ovat purkamassa Tikkurilan monitilatoimistorakennuksen rakentamista koskevat sopimukset

Lehto Group Oyj
Pörssitiedote
20.6.2022 klo 17.00

Lehto Group Oyj tiedotti 11.3.2021, että sen tytäryhtiö Lehto Tilat Oy on valittu vastaamaan Vantaan Tikkurilaan sijoittuvan monitilatoimistorakennuksen suunnittelusta ja toteuttamisesta kokonaisvastuu-urakkana. Lehdon urakkahinnaksi oli sovittu noin 58 miljoonaa euroa ja lisäksi Lehto aikoi toteuttaa omaperusteisesti hankkeeseen kuuluvien noin 100 asunnon rakentamisen.

Tammi-maaliskuun 2022 liiketoimintakatsauksessaan Lehto kertoi, että yhtiö on käymässä neuvotteluita joidenkin toimitilahankkeiden peruuttamisesta merkittävästi kohonneiden materiaalikustannusten vuoksi. Lehto on neuvotellut Vantaan kaupungin kanssa monitilatoimistohankkeeseen liittyvien sopimusten purkamisesta, ja Vantaan kaupunginhallitus on tänään oikeuttanut kaupungin johdon neuvottelemaan toteutussopimuksen päättämisen tarkemmat periaatteet. Yhtiö jatkaa Vantaan kaupungin kanssa neuvotteluita sopimusten purkamisen yksityiskohdista.

Arvioidut sopimuksen purkamiseen liittyvät taloudelliset vaikutukset on huomioitu yhtiön aiemmin julkaisemassa vuotta 2022 koskevassa taloudellisessa ohjauksessa.

Lisätietoja:
Matti Koskela
Johtaja, Toimitilat-palvelualue, Lehto Group
Puh. 040 557 6520

 

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä