Search
Close this search box.

Lehto Group Oyj: Muutoksia Lehto Group Oyj:n johtoryhmässä

Lehto Group Oyj
Pörssitiedote
20.3.2018 klo 14.30

Muutoksia Lehto Group Oyj:n johtoryhmässä

Lehto-konsernin johtoryhmään on nimetty 20.3.2018 alkaen tehdastuotannosta vastaava johtaja, DI Pekka Korkala. Korkala on toiminut Lehto Group Oyj:n tytäryhtiön, Takuuelementti Oy:n toimitusjohtajana 10.7.2017 alkaen ja jatkaa tässä tehtävässään. Korkalalla on pitkä kokemus liiketoiminnan ja tehdastuotannon johtotehtävistä muun muassa ajoneuvoteollisuudessa Suomessa ja ulkomailla.

Konsernin liiketoimintajohtaja Asko Myllymäki jää pois konsernin johtoryhmästä 20.3.2018 alkaen ja hän jatkaa työtään Lehto-konsernissa kaupallisena asiantuntijana arviolta vuoden 2018 loppuun saakka. Myllymäen tehtävät liittyvät myynti- ja hankekehitystoimintojen vahvistamiseen ja hän raportoi toiminnastaan suoraan konsernin toimitusjohtajalle.

Myllymäki on työskennellyt yhtiössä vuodesta 2008 lähtien ja on ollut avaintehtävissä koko Lehdon voimakkaan kasvun ajan. Myllymäki toteaa, että ”Olen työskennellyt Lehdolla intensiivisesti kymmenen vuoden ajan ja koen, että on aika antaa tilaa uusille ihmisille kehittää tätä hienoa yhtiötä edelleen. Yhtiön johdon kanssa olemme todenneet, että teollisen valmistuksen lisääntyessä yhtiön kehittämiseen tarvitaan uudenlaista osaamista.”

Yhtiön hallitus ja toimitusjohtaja Hannu Lehto kiittävät Myllymäkeä jo tässä vaiheessa hänen suuresta panoksestaan yhtiön kehittämiseen kymmenen vuoden aikana.

Konsernin johtoryhmän kokoonpano 20.3.2018 alkaen on seuraava:                                  

  • Hannu Lehto, toimitusjohtaja
  • Veli-Pekka Paloranta, talousjohtaja
  • Pasi Kokko, johtaja, Asunnot-palvelualue
  • Jaakko Heikkilä, johtaja, Toimitilat-palvelualue
  • Tuomo Mertaniemi, johtaja, Hyvinvointitilat-palvelualue
  • Pekka Lindeman, johtaja, Korjausrakentaminen-palvelualue
  • Timo Reiniluoto, johtaja, Liiketoiminnan tukipalvelut
  • Pekka Korkala, johtaja, Tehdastuotanto

Lisätietoja:

Hannu Lehto
Toimitusjohtaja
hannu.lehto@lehto.fi
0500 280 448

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä