Search
Close this search box.

Lehto Group Oyj: Muutoksia Lehto Group Oyj:n konsernin johtoryhmässä

Lehto Group Oyj
Pörssitiedote
24.7.2023 klo 10.00


Matti Kuronen 

Lehto Group Oyj:n konsernin johtoryhmän uutena jäsenenä aloittaa 1.11.2023 diplomi-insinööri ja tekniikan tohtori Matti Kuronen (43), jonka vastuualueena yhtiössä on puurakentamisen liiketoiminta. Matti Kurosella on pitkä työura ja kokemus rakentamisesta sekä johtamisesta niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla. Liiketoiminnan ohella hän on johtanut menestyksekkäästi erilaisia rakennettuun ympäristöön liittyviä kehityshankkeita. Nimityksellä halutaan vahvistaa puurakentamisen roolia yhtiön kokonaisuudessa. Kuronen raportoi toimitusjohtaja Juuso Hietaselle.

Lisäksi nykyisessä johtoryhmässä tehdään vastuualueisiin muutoksia, joilla tavoitellaan asuntoliiketoiminnan tuotannon ja operatiivisen toiminnan vahvistamista. Johtoryhmään tällä hetkellä kuuluva Toimitilat-palvelualueen johtaja Matti Koskela ottaa syksyn aikana operatiivisen toiminnan vastuita myös asuntoliiketoiminnan parissa. Koskelalla on pitkä kokemus asuinrakentamisesta, jonka parissa hän on työskennellyt valtaosan urastaan. Muutoksella valmistaudutaan hyvissä ajoin siihen, että johtoryhmän jäsen ja Asunnot-palvelualueen johtaja Tero Karislahti jää pois yhtiön palveluksesta vuoden 2023 päätteessä siirtyäkseen toisen työnantajan palvelukseen. Tehtävissään Tero Karislahti jatkaa aina vuoden loppuun saakka.

”Johtoryhmään liittyvillä muutoksilla Lehto vahvistaa sekä operatiivista asuntotuotantoaan että puurakentamisen roolia yhtiössä. Tässä yhteydessä haluamme kiittää Tero Karislahtea hyvästä työstä ja toivottaa johtoryhmän uuden jäsenemme Matti Kurosen lämpimästi tervetulleeksi mukaan joukkueeseen. Matin pitkän ja laajan kokemuksen sekä poikkeuksellisten verkostojen tuella vahvistamme puurakentamisen roolia selkeästi yhtiössämme”, toteaa toimitusjohtaja Juuso Hietanen.

Lisätietoja:
Juuso Hietanen, toimitusjohtaja, Lehto Group Oyj, puh. 050 343 4023

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä