Search
Close this search box.

Lehto ja NREP jatkavat yhteistyötä – näyttävä 16-kerroksinen kaksoistornitalo Helsingin Malmille

Lehto Group Oyj
Lehdistötiedote
28.4.2021 klo 9.00


Havainnekuva, Arkkitehdit Soini & Horto Oy. Kuva ei vastaa yksityiskohtaisesti lopullista toteutusta.
 

Lehto ja NREP jatkavat yhteistyötä Helsingin Malmilla asuin- ja hotellirakentamisen merkeissä. Lehto rakentaa NREP:lle merkittävän kaksoistornitalon, jonka toiseen torniin kehitetään asuntoja ja toiseen NREP:n konseptoima, hotellitason palvelut ja kodin mukavuuden yhdistävä Noli Studios.

16-kerroksiseen kohteeseen tulee 143 asuntoa ja 238 Noli-studiota. Kiinteistökokonaisuuteen on suunnitteilla myös ravintolatiloja, tornien yhteiskäyttötiloja, saunaosasto sekä mittavat tilat pyörien säilytykseen. Kohde sijaitsee erinomaisten joukkoliikenneyhteyksien päässä, ja kortteliin on suunniteltu myös yksikerroksinen pysäköintilaitos.

”Hyvä yhteistyömme NREP:n kanssa jatkuu tämän uuden kohteen parissa. Lehdon rakentama kohde tuo uuden ilmeen kaupunkikuvaan sekä lisää asumisen ja elämisen ratkaisuja varsin keskeiselle sijainnille”, kertoo aluejohtaja Heikki Schemeikka Lehto Tilat Oy:stä.

”Kehittyvillä kaupunkialueilla on tarvetta erilaisille asumisen ja elämisen ratkaisuille. Erityisesti hyvien kulkuyhteyksien päässä olevat alueet kehittyvät vahvasti ja kasvattavat vetovoimaansa, kuten Malmi junaradan varressa. On hienoa, että voimme NREP:ssä olla mukana tässä kehityksessä”, toteaa Petri Valkama, NREP:n osakas.

Moduuleja Lehdon kotimaisilta tehtailta

Kohteessa hyödynnetään moduuleja ja elementtejä Lehdon kotimaisilta tehtailta. Rakennusvaihetta nopeuttavat muun muassa kylpyhuone-keittiö-moduulit sekä puurakenteiset ulkoseinäelementit. Lehto hyödyntää rakentamisessaan teollista esivalmistusta, mikä tuo rakentamiseen laatua, kohtuuhintaisuutta, jouhevuutta ja ekologisuutta.

Lisätietoja:
Heikki Schemeikka, aluejohtaja, Lehto Tilat Oy, puh. 040 535 0031

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä