Search
Close this search box.

Hyvinkää, putkiremontti 35 asuntoon

Olemme toteuttaneet Hyvinkään ydinkeskustassa sijaitsevaan, kahdesta kerrostalosta koostuvaan kohteeseen putkiremontin TST-putkiremonttina. Vuonna 1968 rakennettu kohde koostuu 35 asunnosta ja kahdeksasta autotallista. As Oy Helenenkatu 7–9 edusti Lehdon putkiremonttipuolen hyvää tekemistä, joka sai kiitosta laadusta ja aikataulujen pitävyydestä.

Kohteen tiedot

Helenenkatu 7–9
Osoite

Hyvinkää
Kaupunki

2019
Rakennusvuosi

Olemme toteuttaneet Hyvinkään ydinkeskustassa sijaitsevaan, kahdesta kerrostalosta koostuvaan kohteeseen putkiremontin TST-putkiremonttina. TST-putkiremontti tarkoittaa talousohjatusti suunniteltua ja toteutettua linjasaneerausta. Se sopii taloyhtiöille, jotka arvostavat putkiremontin helppoutta, selkeyttä ja kokonaiskustannuksiltaan edullista projektia – laadusta tinkimättä.

Toimimme neljän ajatuksen periaatteella: yhdellä sopimuksella, kiinteään hintaan, sovitulla laadulla ja sovitulla muuttopäivällä. Toteutamme melkein kaikki putkiremontit kokonaisvastuu-urakkana, jolloin vastaamme suunnittelusta ja toteutuksesta. Toimintamallimme sopii erinomaisesti 1950-luvulta alkaen rakennettuihin taloyhtiöihin.

Putkiremontti iäkkääseen kerrostaloon

As Oy Helenenkatu 7–9:n linjasaneeraus edusti kohteena varsin tyypillistä putkiremonttikohdetta, eikä eteen tullut mitään yllättävää. Tässä vuonna 1968 rakennetussa kohteessa on 35 asuntoa ja kahdeksan autotallia.

Kohde sijaitsee Hyvinkään linja-autoaseman takana, vanhassa ydinkeskustassa. Tämä viisikerroksinen kerrostalokohde koostuu kahdesta erillisestä rapusta. Putkiremontissa tehtiin perusurakka, joka käsitti kylpyhuoneremontit, vanhojen viemäreiden sukittamisen, sähkökeskusten uusimisen ja piirustusten päivittämisen käyttöveden ja sähkön osalta.

Kohteessa uusittiin kylpyhuoneiden sähköt, ja keittiön hellalle tuotiin uusi sähkö. Astianpesukoneelle tehtiin myös varaus. Vesijohtonousut tehtiin rappukäytävään, josta vedet vietiin asuntoihin kylpyhuoneen tai eteisen kautta. Mikäli nousut tehtäisiin suoraan kylpyhuoneisiin, nostaisi se tyypillisesti kustannuksia ja pidentäisi remontin kestoa. Asunnot ja kellaritilat valmistuivatkin kaksi kuukautta etukäteen ennen luovutusta.

Tehokas toteutus

Putkiremontin suunnittelu kesti vain kolme kuukautta, jonka jälkeen ammattilaisemme pääsivät nopeasti töihin. Tehokas suunnittelu- ja toteutusaika ovat selvää säästöä taloyhtiöille. Rappukäytäviin tehtyjen nousujen ansiosta vältyttiin hormien aukaisemiselta. As Oy Helenenkatu 7–9 edustaakin Lehdon hyvää putkiremonttipuolen tekemistä.

Linjasaneerausurakassa ei tilattu lisätöitä, mutta kohteen asfaltointi uusittiin. Työmaa valmistui pari kuukautta etukäteen sovitusta ajankohdasta. Valmis kohde luovutettiin helmikuussa 2019. Asukkaat olivatkin tyytyväisiä ja putkiremontin aikataulu sai kiitosta.

”Laatu oli hyvää ja aikataulut pitivät. Työtä tehtiin sitoutuneesti ja motivoituneesti, ja olemmekin tyytyväisiä kokonaisuuteen” – Taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.