Search
Close this search box.

Iin Haminan koulu

Iin Haminan koulun oppilaat pääsivät syksyllä 2017 aloittamaan kouluvuotensa täysin uudessa koulussa. Lehto rakensi ensimmäisen kouluhankkeensa talousohjatusti, aikataulussa ja kustannustehokkaasti.

Kohteen tiedot

Valtarintie 11
Osoite

Ii
Kaupunki

2017
Rakennusvuosi

Iin kunta
Tilaaja

2 294
Pinta-ala

Iin Haminan koulu sijaitsee Iin kuntakeskuksessa. Koululla on noin 440 oppilasta vuosiluokilla 0-6. Lehdon rakentama uusi koulurakennus liitettiin vanhaan kouluun. Eli Lehto rakensi lisäosan vanhalle koululle. Rakennusaika Iin Haminan koululla oli yksi vuosi. Tässä ajassa saimme tehtyä kaiken ja luovutettua määräajassa tilaajalle. Vieressä sijaitsevassa vanhassa koulurakennuksessa oli opetus käynnissä koko rakennusajan. Rakentaminen toteutettiin KVR-urakkana.

Iin Haminan koulusta löytyy Lehdon omasta tuotannosta IV-kontti.

 

Play Video

Toiveiden koulu

Iin Haminan koulun käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä uuteen opinahjoon.

”Meillä on upea, hieno, moderni koulu. Semmoinen koulu mitä haluttiin ja se luo uutta opetussuunnitelman henkeä” Jari-Jukka Jokela, Iin Haminan koulun rehtori.

Tilat muuntautuvat moneen erilaiseen opetukseen. Ne kannustavat monipuoliseen oppimiseen ja ovat mukautuvaisia. Väliseinillä ja vapaalla tilalla saadaan luotua mieluisia oppimisympäristöjä lapsille. Jopa käytävät soveltuvat hyvin työtilaksi. Tilaratkaisut tukevat uutta oppimiskäsitystä, joka korostaa oppilaan roolia aktiivisena toimijana ja oppimista vuorovaikutuksena.

Erityistä kiitosta koulun tilat ovat saaneet avaruudesta ja värikkyydestä. Väljät tilat ja kirkkaat värit luovat mielekkään tilan oppia ja leikkiä. Koulun ulkopuolella on raikas vaalea puuverhoilu piristävillä vihreillä yksityiskohdilla.

Toimiva koulu nopeasti

Suunnittelemme jokaisen koulun yksilöllisesti, yhdessä sen käyttäjien kanssa. Suunnittelussa huomioidaan aina tilojen käyttökelpoisuus myös iltaisin ja viikonloppuisin esim. harrastustoimintaa tai juhlatilaisuuksia varten. Halutessanne voitte myös vuokrata meiltä uuden, terveen ja toimivan koulun.

Rakennamme nykyaikaisen ja toimivan koulun nopeasti ja kustannustehokkaasti – opiskelun uudessa koulussa voi aloittaa jopa vuoden kuluttua rakentamispäätöksestä!

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.