Search
Close this search box.

Ilmajoen päiväkoti

Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva Ilmajoen kunta sai uuden päiväkodin elokuussa 2018, kun Lehdon suunnittelema ja rakentama Keskustan päiväkoti valmistui. Ilmajoen Tammikuhnalan päiväkoti tarjoaa päivähoitopaikan 132 lapselle seitsemässä eri ryhmässä.

Kohteen tiedot

Nikkolantie 12
Osoite

Ilmajoki
Kaupunki

2018
Rakennusvuosi

Ilmajoen kunta
Tilaaja

Lehto Tilat Oy
Toteuttaja

1 200
Pinta-ala

Ilmajoen kunnan päiväkoti on kooltaan 1 200 kem2. Päiväkodista löytyy seitsemän ryhmää, joista yhdessä ryhmässä on mahdollisuus vuoropäivähoitoon.

Päiväkotihanke toteutettiin KVR-hankkeena eli kokonaisvastuu-urakkana. Tässä urakoitsija huolehtii koko rakennushankkeen suunnittelusta toteutukseen.

Liikuntaa ja leikkiä uusissa tiloissa

Ilmanjoen päiväkodista löytyy liikuntasali sekä iso ruokala. Päiväkodin sisätilan väreiksi valittiin pirteitä ja raikkaita sävyjä. Ruokalassa valoa ja pirteyttä tuo keltainen seinä, unihuoneessa rauhoittaa vihreä.

Ulkopintaan päiväkoti sai tyylikkään puuverhoilun. Päiväkodin pinta on tyylikästä mustaa ja tehostevärinä talon sisäpihalla oranssia.

Lehto rakensi Ilmajoen Tammikuhnalan päiväkodin täysin avaimet käteen -periaatteella. Päiväkodin piha-alueen maatyöt ja leikkipaikkojen rakentaminen kuului myös sopimukseen. Päiväkoti valmistui yhdellä sopimuksella, kiinteään hintaan ja sovittuna muuttopäivänä.

Tutustu myös näihin

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Lehto palvelee valtakunnallisesti. Ota yhteyttä tai pyydä tarjous – palaamme pikaisesti asiaan.