Search
Close this search box.

Juuso Hietanen on nimitetty Lehto Group Oyj:n toimitusjohtajaksi

Lehto Group Oyj
13.8.2020 klo 8.15
Sisäpiiritieto

DI Juuso Hietanen (43) aloittaa Lehto Groupin Oyj:n toimitusjohtajana viimeistään vuoden kuluttua. Nykyinen toimitusjohtaja Hannu Lehto jatkaa yrityksessä keskeisessä roolissa vastuualueena kehittäminen ja innovaatiot.

”Olen toiminut erilaisissa työtehtävissä yhtiön juurilta lähtien jo 35 vuoden ajan. Olen ollut yhtiön perustaja, pääomistaja ja toimitusjohtaja. Viime vuosien aikana olemme kasvaneet voimakkaasti, mutta viimeiset kaksi vuotta ovat olleet haastavia kasvun synnyttämien rönsyjen vuoksi.  Yhtiön tilanteen vakautuessa on aika saada uutta energiaa Lehdon seuraavaan kehitysvaiheeseen.  Osaamiseni ja intohimoni liittyvät rakentamisen uudistamiseen, erityisesti modulaariseen puurakentamiseen.  Ensi vuodesta alkaen tulen yhtiössä keskittymään täysipäiväisesti siihen”, kertoo toimitusjohtaja Hannu Lehto.

Juuso Hietanen siirtyy tehtävään Bonava Suomen toimitusjohtajan tehtävästä. Sitä ennen hän on toiminut asuntotuotannon johtotehtävissä NCC:llä vuodesta 2004 alkaen Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa. Koulutukseltaan Juuso Hietanen on diplomi-insinööri.
”Lehto Group on kasvava ja rakennustoimialaa uudistava yhtiö.  Näen yrityksen strategian vastaavan erinomaisesti rakentamisen muutostrendeihin ja kysynnän muutokseen.  Oma kokemukseni rakentamisen kansainvälisestä markkinasta tulee myös vahvistamaan Lehdon kansainvälistämisen mahdollisuuksia”, kertoo Juuso Hietanen.

”Tuoreet nimitykset tuovat voimaa yhtiön hyvän ja erottuvan strategian toteuttamiseen. Hannu Lehto on rakennusalan kehittämisen visionääri, ja haluamme vahvistaa hänen rooliaan juuri tässä tehtävässä. Toimitusjohtajan rooliin haimme vankkaa kokemusta toimialan johtamisesta sekä kansainvälistä osaamista.  Juuso Hietanen on dynaaminen ja tuloshakuinen johtaja, jolla on vahvat näytöt liiketoiminnan kasvattamisesta ja uudistamisesta sekä Suomessa että ulkomailla”, taustoittaa toimitusjohtajan vaihtoa hallituksen puheenjohtaja Seppo Laine.

Toimitusjohtaja Hannu Lehdon ja hallituksen puheenjohtaja Seppo Laineen haastattelupyynnöt:
Teija Kettunen, viestintäjohtaja, Lehto Group, puh. 040 771 6510, viestinta@lehto.fi

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä