Search
Close this search box.

Lehdon uusiin asuntoihin messinkilaatat

Mediatiedote
Lehto Group Oyj
6.3.2019 klo 6.00

Lehto Asunnot-palvelualue on vuoden 2019 alusta ryhtynyt asentamaan uusiin asuntoihinsa messinkilaattoja, jotka sisältävät tunnistetietoja kohteen rakentajasta. Koska asunto on usein ihmisen kallein hankinta, Lehto haluaa tuoda esiin ylpeyden omasta tekemisestään ja olla avoin sille, että asunnot kestävät vertailua ja tarkastelua.

”Ajatus poiki autotehdasvierailulta, josta yksikään auto ei lähde ulos ilman logoa. Onkin mielenkiintoista, että asuntojen kohdalla valmistaja ei usein ota tuotetta omiin nimiinsä. Haluamme viestiä avoimesti laadusta ja kantaa myös vastuun siitä oikeilla nimillä”, kertoo Lehto Asuntojen palvelualueen johtaja Pasi Kokko.

Nimiöityjä laattoja hyödynnetään rakennusalalla vielä vähissä määrin, mikä paljastui myös Helsingin Sanomien tekemästä kyselystä Rakennuslehden (29.11.2018) artikkelissa.

”Messinkilaattojen hyödyntäminen myös sitouttaa entistä enemmän tekemiseen, koska rakentajan ja eri osapuolien tiedot kiinnitetään julkisesti valmistuneen rakennuksen seinään”, Pasi Kokko kuvailee.

Tällä hetkellä Lehto Asuntojen messinkilaattaan lisätään asunto-osakeyhtiön nimi ja luvanvaraisesti vastaavan mestarin ja pääsuunnittelijan tiedot. Ensimmäinen messinkilaatan sisältävä kohde sijaitsee Oulussa.

Lisätiedot:

Pasi Hamunen
Tuotantojohtaja
Lehto Asunnot Oy
pasi.hamunen@lehto.fi
040 774 8266

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä