Search
Close this search box.

Lehto Group Oyj: Lehto ja Sukari Invest Oy yhteistyöhön Ideapark-kauppakeskuksen rakentamiseksi Seinäjoelle

Lehto Group Oyj
Pörssitiedote
14.6.2018 8:45

Lehto Group Oyj:n tytäryhtiö Lehto Tilat Oy on allekirjoittanut KVR-urakkasopimuksen Sukari Invest Oy:n tytäryhtiön Koy Seinäjoen Ideaparkin kanssa Ideapark-kauppakeskuksen rakentamisesta Seinäjoelle. Urakkasopimuksen arvo on noin 65 miljoonaa euroa, minkä lisäksi Lehdon tehtäväksi tulee myöhemmin määritettävät lisä- ja muutostyöt.

Lehto on jo aiemmin tehnyt hankkeen suunnittelu- ja valmistelutöitä, mutta varsinaiset rakennustyöt käynnistyvät kesäkuun aikana.

”Seinäjoen Ideapark on hieno jatkumo hyvälle yhteistyölle Sukari Investin kanssa ja tämä on nyt suurin yhteinen hankkeemme tähän mennessä”, kertoo Lehto Groupin toimitusjohtaja Hannu Lehto.

”Lehto on kustannustehokas ja ennen kaikkea joustava rakennusliike, jollaista tämän tyyppisen hankkeen läpivieminen vaatii. Lisäksi meillä on jo entuudestaan hyvät kokemukset Lehdosta, mikä helpotti urakoitsijan valintaa.”, kertoo Sukari Investin hallituksen puheenjohtaja Tuomas Henttula.

Suunniteltu kauppakeskus on kooltaan noin 66 000 m2 ja siihen on suunniteltu tilat noin sadalle liiketilalle. Rakennusurakan on tarkoitus valmistua siten, että kauppakeskuksen avajaisia vietetään marraskuussa 2019. Lehdon urakkaan liittyvät tuotot ja kulut syntyvät valtaosin vuosien 2018-2019 aikana.

Tehdyllä sopimuksella ei ole vaikutusta Lehdon aiemmin julkaisemiin vuotta 2018 koskeviin taloudellisiin näkymiin.

Lisätietoja:

Hannu Lehto
toimitusjohtaja
Lehto Group Oyj
hannu.lehto@lehto.fi
0500 280 448

Tuomas Henttula
Hallituksen puheenjohtaja
Sukari Invest Oy
tuomas.henttula@ideapark.fi
040 7225 114

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä