Search
Close this search box.

Lehto Group Oyj: Lehto rakentaa Makitalle Suomen pääkonttorin ja mittavat varastotilat Tuusulaan

Lehto Group Oyj
Sisäpiiritieto
11.4.2023 klo 13.30

Lehto on tehnyt sopimuksen Suomen pääkonttorin ja mittavien varastotilojen rakentamisesta sähkötyökaluja valmistavalle Makitalle. Rakennushanke sijaitsee Tuusulan Rykmentinpuistossa.

Toimitilat rakentuvat kahteen kerrokseen ja kokonaisuus käsittää yhteensä reilut 24 000 neliötä. Suurimmat osiot rakennuksessa tulevat varastoinnin käyttöön, mutta tiloista löytyy myös muun muassa toimistoja, showroom, demo-tila sekä huoltotiloja. Rakennuksessa hyödynnetään ekologista maalämpöä lämmitykseen sekä maaviileää jäähdytykseen ja lisäksi kohteeseen asennetaan aurinkopaneelit. Rakentamisen arvioidaan alkavan kesällä 2023 ja kohteen arvioidaan valmistuvan vuoden 2024 lopussa.

”Makitan Suomen pääkonttori mittavine varastotiloineen edustaa sellaista toimitilarakentamista, josta Lehdolla on vahva kokemus ja osaaminen.  Kohde on huolellisen hankekehityksen tulos, sillä ratkaisua on kehitetty yhteistyössä noin 1,5 vuoden ajan. Ratkaisussa on hyödynnetty Lehdon omaa suunnitteluosaamista, joten olemme pystyneet yhdistämään tiloihin sekä asiakkaan tarpeet että Lehdon hyväksi havaitsemat ratkaisut toimitilarakentamisessa. Kohteessa hyödynnetään myös yhtiön kotimaisten tehtaiden valmiita tuotteita, kuten Hartolan tehtaalla valmistettavia suurkattoelementtejä”, toteaa Lehdon Toimitilat-palvelualueen johtaja Matti Koskela.

”Olemme iloisia siitä, että aloitamme Lehdon kanssa tämän projektin ja odotamme innolla alkavaa yhteistyötä”, kertoo Makitan maajohtaja Tommi Lindgren.

Sopimuksella ei ole merkittävää vaikutusta Lehdon vuoden 2023 tulokseen tai taloudelliseen asemaan. Hankkeesta saatava liikevaihto ja kate kertyvät kohteen valmistumisasteen mukaisesti.

Lisätietoja:
Matti Koskela, Toimitilat-palvelualueen johtaja, Lehto Group, puh. 040 557 6520
Tommi Lindgren, maajohtaja, Makita, puh. 040 821 9948

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä