Search
Close this search box.

Lehto Group Oyj: Lehto suunnittelee arviolta 15 miljoonan euron oman pääoman ehtoisen rahoituksen elementtejä sisältävää rahoitusjärjestelyä

Lehto Group Oyj
Sisäpiiritieto
11.4.2022 klo 15.00

Lehto Group Oyj (“Lehto”) tiedotti 11.3.2022, että Lehto jatkaa neuvotteluita rahoittajapankkien kanssa yhtiön strategian toteuttamisen mahdollistavan rahoitusratkaisun luomiseksi. Yhtiö tulee tiedottamaan rahoitusneuvotteluiden lopputuloksesta heti niiden loppuun saattamisen jälkeen.

Käynnissä oleviin rahoitusneuvotteluihin liittyen Lehdon hallitus on päättänyt, että yhtiö alkaa valmistella arviolta 15 miljoonan euron oman pääoman ehtoisen rahoituksen elementtejä sisältävää rahoitusjärjestelyä. Järjestelyn tarkemmista ehdoista ei ole tehty mitään päätöksiä, ja sen toteuttaminen on riippuvainen muun muassa markkinaolosuhteiden kehityksestä. Järjestelyyn mahdollisesti liittyvälle osakkeiden tai osakkeisiin oikeuttavien erityisten oikeuksien antamiselle haetaan valtuutusta 2.5.2022 järjestettävässä Lehdon varsinaisessa yhtiökokouksessa 2022, johon liittyvä yhtiökokouskutsu julkaistaan tänään 11.4.2022.

Lisätiedot:

Veli-Pekka Paloranta
Talousjohtaja
Puh. 0400 944 074

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä