Search
Close this search box.

Lehto Group Oyj: Muutos Lehdon hallituksessa ja tarkastusvaliokunnan kokoonpanossa

Lehto Group Oyj
Pörssitiedote
11.7.2023 klo 18.15

Lehto Group Oyj:n (”Lehto”) hallituksen jäsen Anne Korkiakoski on ilmoittanut eroavansa Lehdon hallituksesta tästä päivästä lukien. Lehdon hallituksessa jatkavat Eero Sihvonen (puheenjohtaja), Hannu Lehto ja Jani Nokkanen.

Lehdon hallitus on todennut, että Korkiakosken eron jälkeen hallituksen kokoonpano edelleen täyttää yhtiöjärjestyksen vaatimukset. Osakkeenomistajien nimitystoimikunta antaa viimeistään tammikuussa 2024 ehdotuksensa hallituksen kokoonpanosta, josta päätetään Lehdon vuoden 2024 varsinaisessa yhtiökokouksessa.

Korkiakosken eron jälkeen Lehdon hallituksen kokoonpano ei enää täytä Arvopaperimarkkinayhdistys ry:n ylläpitämän Hallinnointikoodin suositusta nro. 8 (Hallituksen kokoonpano) hallituksen monimuotoisuuden osalta, sillä hallitukseen ei enää kuulu molempia sukupuolia. Perustelut suosituksesta poikkeamiselle kuvataan sekä Lehdon internetsivuilla että Lehdon hallinto- ja ohjausjärjestelmästään vuodelta 2023 antamassa selvityksessä.

Hallituksen jäsenet, Hannu Lehtoa lukuun ottamatta, ovat riippumattomia yhtiöstä ja yhtiön merkittävistä osakkeenomistajista.

Muutos tarkastusvaliokunnan kokoonpanossa

Lehdon hallitus on tänään päättänyt muutoksesta tarkastusvaliokunnan kokoonpanoon siten, että Jani Nokkanen on valittu tarkastusvaliokunnan jäseneksi ja Eero Sihvonen siirtyy tarkastusvaliokunnan puheenjohtajaksi Korkiakosken tilalle.

Lisätietoja:

Eero Sihvonen
Hallituksen puheenjohtaja
Lehto Group Oyj
Puh. 050 557 9137

Jaa Facebookissa
Jaa LinkedInissä
Jaa Twitterissä